Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kire mondhatjuk hogy kötélideg...

Kire mondhatjuk hogy kötélidegei vannak?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 10. 12:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem a való életben kire mondhatjuk? Milyen viselkedési mintázat alapján? Nem konkrét személyre vagyok kíváncsi hanem általános tulajdonságora.
2012. ápr. 10. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A kötélideg az elviselés legmagasabb szintjét jelenti.

Például, aki a Kannibál holokauszt c. film alatt elfogyaszt egy nagy tál marhapörköltet, annak bizony kötélidegei vannak, vagy például a katonák, amikor lőnek rájuk, még ha fedezékbe is vannak, el kell viselniük hogy most valaki megakarja ölni őket és nem tehetik meg, hogy jajveszékelve mindent hátrahagyva elrohannak az ellenkező irányba, na ez a kötélideg.

2012. ápr. 11. 01:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Kannibál Holokausztot pont nem láttam (még), de bármilyen hentelős horror alatt képes vagyok jóízűen megvacsorázni. Vagy megnéztem egyszer egy vegetarianizmus népszerűsítésére készített videót, amiben bemutatták hogyan kínozzák és vágják le a takarmányállatokat - kicsit sem hatott meg. Szerintem rám mondhatjuk, hogy kötélidegeim vannak, igazából semmivel nem lehet felhúzni, kivéve ha valaki nem képes elsőre felfogni ha valamit mondok, de ez hangulatfüggő, vagy felhúzom magam rajta, vagy otthagyom a francba, utóbbi gyakoribb.
2012. ápr. 11. 04:11
 4/5 anonim ***** válasza:
CHUCK NORRIS!!!
2012. ápr. 11. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Rám.
2012. ápr. 16. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!