Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek nem fáj hogy soha...

Nektek nem fáj hogy soha többé nem lesztek kis gyerekek?

Figyelt kérdés
Nem mentünk sehova húsvétkor most mert pont úgy jöttek ki a dolgok . Itthon voltam kivittem sétálni a kutyusom 1 kicsit. A mamámék háza fele mentem aki meghalt már vagy 4 éve. Odaértünk megálltam és előtört belőlem 1 csomó régi emlék ... Mikor még óvodás meg kisiskolás voltam mennyit időt töltöttem ott mindig mondtam mamámnak hogy csináljon főtt tojást, tesómmal mindig bunyóztunk , vártam hogy jöjjön értem anya és hozzon nekem valamit vagy csak hogy lássam végre :) annyira jó volt nem lehet leírni ezeket a dolgokat annyira jó visszagondolni rá... és elgondolkoztam rajta ott álltunk vagy 15 percet hogy ez már soha többé nem lesz kész vége megszűnt. Pedig annyira jó lenne még ott lenni most se vagyok öreg 19 éves és ráadásul fiú de annyira rossz hogy tudom hogy már sose fog visszajönni az az idő. Nektek nem szokott ez eszetekbe jutni?
2012. ápr. 9. 17:58
 1/7 anonim válasza:
100%

de:/

17l

2012. ápr. 9. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

De.

Főleg hogy nekem nagyon szép kisgyerekkorom volt.

Gazdag, szeretettel teli, gondtalan.

Bármit megkaptam, bármire járattak, nagy összetartó rokonságom volt. A szűk családi kör volt 20 fő és rendszeresen összejártunk családi sütögetésre a telekre.

Meg egyébként is tartottuk a kapcsolatot.

Tiniként minden szétesett és eltávolodott.

A pénz is problémaforrássá lett.

És ha jobban belegondolok minden a pénz miatt ment tönkre - másoknál is a családban.

Akárki akármit mond, pénzzel könnyebb, könnyedebb az élet...

Hiányzik az ami akkor volt.

De már semmi se lesz olyan.

És országokat utazok át... hogy szabaduljak a mostani dolgoktól.

Aztán egy nap, majd a saját családommal újraélhetem majd talán mindezt.

Egy új szereplőgárdával, én már más szerepben, felnőttként eljátszom gyermekkorom csodás /emlék/darabjait :)

2012. ápr. 9. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Piszokul :(
2012. ápr. 9. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:

nagyon rossz :S

18f

2012. ápr. 9. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Sosem gondolkodom a múlton, de ha így felhozza valaki, akkor sem társulnak érzelmek hozzá. A jelen / jövő jobban érdekel. 20n
2012. ápr. 10. 01:10
 6/7 anonim ***** válasza:
De. 18/L
2012. ápr. 10. 17:19
 7/7 anonim válasza:
De!Mi a tesómmal mindig mesezenéket hallgatunk,és énekeljük,mint kicsinek,vagy táncolunk rá,nagyon vicces,és a régi hangulatot idézi elő.Az emlékek mindig sokkal szebbek,mint az adott pillanatok,és minél távolabb van annál szebb:P Szerintem ne szomorkodj emiatt,tudod van az a mondás,hogy "Sose bánd,hogy vége,örülj,hogy megtörtént",és ez annyira igaz mindenre:)Az élet egyre nehezebb,küzdeni kell.Anyukám 40 éves,és nagyon intelligens nő,mindenki nagyon szereti,most éli élete virágkorát,és állandóan tanul,meg tanfolyamokra jár,meg segít másokon,és ráadásul több komoly műtéten van túl (21 műtéte volt),ebből 7szer rákkal operálták.És ha ő így áll hozzá,akkor nekem is így kell.Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikerült.
2012. máj. 24. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!