Hogyan vehetem föl az igazi férfi tulajdonságokat?
Kérdező most ne figyelj :D
Klaudia:
Hogyan legyek önmagam, ha azt csinálom _amit a Klaudia mond nekem_ ?
"nyugodtan legyél bátor amit eddig nem mertél megtenni tedd meg"
"egyszer van lehetőség nem??miért ne?"
kétélű fegyver a fenti gondolat...
nem én csak egy szemléletet mutatok hogy én hogy látom. ami talán segitség lehet. lehet azért nemtudja mit akar mert nem mert kipróbálni dolgokat. vagy a többség elnyomta mert ez szokott lenni hogy
jaj nem teszem meg mert nem illik..mit fognak gondolni..
szerintem igenis bátornak kell lenni és belevágni abba ami érdekel és tetszik ugymond tesztelgetni magad
próbálgatni a "kabátokat"melyik áll jól
ez így van nem?
:D vagyis a nyugodtság meg a bátorság abszolut összefér.
de arra értettem hogy ne siess el semmit.ha kapkodsz akkor ugyanott maradsz.belevág 600 dologba az nem vezet elöre. magamból indulok ki én is 1000dolgot csináltam volna egyszerre aztán semmit nem csináltam.
ugyhogy megálltam vettem egy nagy levegöt és nekiindultam próbálgattam..be is jött :) sikerélmény hátha bejön neked is... de ezt érzed ugy is
Velem ne érts egyet, mert én sem tudom, hogy egyet értek e magammal. Pedig egyetértek... de még nem biztos :D
/gondolkodom/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!