Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! (20+) Mik egy igazi férfi ismérvei?
Kettőt is tudok:
-szereti a nőket,
-tiszteli a nőket!
Szerintem minden nőnek másban "merül ki" az igazi férfi. Még az alapvető tulajdonságok, mint őszinteség, hűség sem egyformán fontos. Nekem (29) az számít, hogy kiálljon mellettem, őszinte legyen hozzám, és megadja azt a szabadságot a kapcsolatunkban, amit én is megadok neki. Szeret engem, elfogad maximálisan minden téren, és még a szex is jó :)
Szóval, így vagyok együtt 9 éve egy számomra nagybetűs IGAZI férfival :)
Magabiztos, céltudatos, talpraesett, öntudatos.
Mindenképpen domináns.
Kicsit ösztönlény. Vannak indulatai, de ezeket képes kordában tartani.
Kedves, szerető és gondoskodó. Esetenként gyengéd.
számomra ezek a fontosak:
-tiszteljen
-ő hordja a nadrágot, de ne azért "hódoljak" be neki, mert megver, hanem egész egyszerűen a kisugárzása miatt, hogy "szemmel" meg tudjon nevelni
-vegye észre az igényeimet, szerezzen néha meglepetést
... a külső nekem nem számít
Legyen kedves, intelligens, határozott, becsületes emberséges.
Hűséges. Nem akarjon "dominánskodni" felettem, én nem szeretem az ilyesmit. Ne akarjon uralkodni rajtam, legyen olyan a kapcsolat mint két barátnál, akik segítik és támogatják egymást.
Szerintem egy igazi férfi talpraesett, sokmindenhez ért (gyakorlati dolgokhoz), erős fizikailag és lelkileg is, nem nyafog, önálló, higgadt.
Szerintem ilyen egy igazi férfi :) Hogy nekem milyen pasik jönnek be, az egész más kérdés :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!