Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem ilyen sz*rul magam?

Miért érzem ilyen sz*rul magam?

Figyelt kérdés

Egyszerűen sehol se érzem jól magam. Nincs barátnőm, nincsenek igazi barátaim. Ha társaságban vagyok, szenvedek, taszít a legtöbb ember, csak azt várom, hogy végre egy kicsit egyedül lehessek. Azonban hétvégéken, vagy szünetekben meg 1-2 nap után baromira elkezdek unatkozni, nem tudom lekötni magam se hobbival se sporttal, úgy érzem csak vesztegetem az időmet, és már várom a hétköznapokat, hogy ismét ismerős arcokat lássak. Természetesen ahogy visszakerülök közéjük, ismét vágyódom el. Nem járok bulizni, utálom a diszkókat, házibuliba senki sem hív, néha megyek koncertekre egy régebbi baráti társasággal, de túl ritkán, illetve osztálytársakkal néha beülünk kocsmázni péntekenként, de az meg csak az ivászatról szól. Alapjáraton eléggé magamnak való figura vagyok, baromi szótlan, zárkózott. Ha kicsit berúgok, egy darabig jól érzem magam, érzem, hogy én is a társaság része vagyok, merek beszélgetni, nem félek, hogy kiröhögnek, vagy szarnak arra amit mondok. De ezek csak ivóbarátságok, sosem tudnám megbeszélni velük a gondjaimat. Pár óra múlva meg már ismét magába kerít ez a kib*szott üresség, keserűség. Csak napról-napra élek, teljesen feleslegesen. Nemrégiben volt egy lány, akivel azt hittem, alakul valami, egyszerűen mindig azon kaptam magam, hogyha meglátom, beszélek vele, vagy csak az üzeneteit olvasom, tele szájjal vigyorgok, mint egy idióta. Többször elhívtam randizni, de végül egy találka se jött össze, mindig lemondta. Végig csak szórakozott velem, egy mellékes időtöltésnek használt, egónövelőnek, mikor szüksége volt rá. Azóta már nem is beszélünk.

Mit csináljak, mit tegyek, hogy egy kicsit jobban érezzem magam a bőrömben?

2012. ápr. 8. 14:58
 1/6 A kérdező kommentje:
17/F
2012. ápr. 8. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyen gondom nekem is volt a te korodban. Probáld meg teljesen elengedni magad, figyelni másokra és örülni, ha emberek közt vagy. Probálj meg hobbikat keresni magadnak: olvass, sportolj, sétálj kint, járj el valami más társaságba is, mint a suli. Tanuljál.

Ezekkel tudnád egyaránt egyedül és társaságban is jobban érezni magad.

És ne törődj azzal, hogy más mit gondol rólad. Szard le. Te éld az életed és légy önmagad.

2012. ápr. 8. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló a helyzet, de azért nekem több barátom van, de ennek ellenére olyan igazi nincs, szoval azok is csak haverok. Írj egy privátot merre laksz, hátha nem annyira messze :P 17F
2012. ápr. 8. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
én is igy vagyok vele. probáld ugy csinálni hogy ezek a piálások ilyesmik másodrangúak legyenek (mert gondolom javában csak érdekkapcsolatok hogy meglegyen a "létszám") és az első saját magad legyen, valami célok bármi..én mondjuk zongorázok meg makettezek és teljesen kikapcsol az agyam nem forgok azon mi hogy lesz kivel mikor(pedig egésznap itthon ülök) 20f
2012. ápr. 8. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát kb velem is ez van csak nekem több barátom van és nem iszok:)...de a többi(mármint a személyiség) az stimmel:)

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.. csinálj olyat ami érdekel..Én pl zongorázok és gitározok...Engem kikapcsol, és olyankor szeretek is egyedül lenni..

Sok sikert és önbizalmat!;D:)

16/L

2012. ápr. 13. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés... 18/L
2012. ápr. 13. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!