Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen az, mikor valaki...

Milyen az, mikor valaki "meghal egy kicsit"?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hát ezt nehéz megfogalmazni, de nálam olyasmi, hogy onnnantól kezdve más lesz az életem... mármint a személyiségemből,belőlem (képletesen) eltűnik egy darab, tehát nem lehet ugyanolyan minden, de egy darabig szeretném a régit és ezért elég sokáig nagyon rossz

áh nem tudom, elég érthetetlen ez így

2012. ápr. 4. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen elég nehéz megfogalmazni...kb olyasmi mint amikor nagyot csalódsz valamiben/valakiben,csak éppen ez a csalódás hatással lesz az életedre.Pl.:életedben először bízol meg valakiben,mégis hátba döf,attól kezdve elveszíted a reményt hogy vannak jó emberek...

Egy tett is "megölhet egy kicsit" Pl.: nem tudnak elkapni egy közveszélyes sorozatgyilkost,maga a tudat,hogy a sors és a szerencse neki kegyelmez nagy csalódást okozhat...

2012. ápr. 5. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azt jelenti , hogy van valaki aki nagyon fontos neked de elveszíted... Cserbenhagy vagy éppen meghal.. Ilyenkor érzi úgy az ember , hogy "egy része meghal" mármint ahogy te írtad hogy"meghal egy kicsit".. szerintem egy Avril Lavigne dalban van ez benne..:"meghaltam egy kicsit" de nem biztos..
2012. ápr. 9. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:

én az olyan pillanatokat tartom annak amikor a lényem egy része eltűnik belőlem, mintha azt a részt kitörölnék...

pl. ahogy eltűnt belőlem a gyermeki ártatlanság, a mindig jótakaró, jószándékú ember... mintha a "meghalt volna belőlem egy rész"

és minden egyes csalódás alkalmával, erősebb és keményebb leszek, és minden ilyen alkalommal egyre halottabb is...

2012. ápr. 10. 01:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor lebontottak a hazunkat, ahol a gyerekkoromat toltottem, akkor ugy ereztem, valamit elvettek tolem. Valami nem lesz tobbe. Valami potolhatatlannak volt vege.

Vegtelen uresseg volt bennem - kicsit meghaltam.

2012. ápr. 10. 03:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszolók mind nagyon jól megfogalmazták neked, én még annyit tennék hozzá, hogy van egy pozitív verziója is ennek, amit akkor élünk át amikor megtérünk. Velem is ez történt. Többé nem tudok ugyanaz az ember lenni aki eddig voltam, mondhatni meghalt bennem az óember.
2012. ápr. 10. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Én minden egyes alkalommal meghalok, amikor egy nagyon jó zenét hallgatok például.

http://www.youtube.com/watch?v=FXtNYT7Sca0

2012. ápr. 30. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!