Akkor most milyen a jellemem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mindig szerettem beszélni és társaságba lenni de ahogy telik az idő egyre jobban szeretek csendben lenni és egyedül is.Nem azt mondom hogy nem mozdulok ki de régen kerestem mindenkit hogy jöjjenek le vagy ilyesmi de már nem.De a szüleim nem tudják elfogadni hogy ilyen vagyok...akkor most az igazi jellemem a csendes vagy a beszédes?Kérlek segítsetek!2012. ápr. 2. 12:48
1/1 anonim válasza:
Nem történt valami változás az életedben? Vagy nem lettek új barátok, illetve a régi barátok nem tűntek el? Nem ért valami szomorú dolog? Egyébként hány éves vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!