Hasmenéssel hány napra ír ki az orvos?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 17:33
1/4 anonim 

válasza:

Ha már kiír, általában 3 napra. Ez attól függ, hogy milyen megbetegedés okozza.
2/4 anonim 

válasza:

Hasmenéssel nem nagyon megyünk orvoshoz sem,hacsak nem valami komolyabb betegség tünete.Ha megy a hasad,akkor otthon kúráld magad.Általában 1 nap alatt lezajlik a hasmenés folyamata.(azon a napon diétára kell fognod magad,és hanyagolni a zsíros,olajos ételeket.Mondjuk főt krumplit,teát és hasonlót enni-inni)
HA más okból van hasmenés,akkor vizsgálat dönti el,hogy mi a bajod,és otthon kell-e maradni vele.
3/4 anonim 

válasza:

Én egy vasárnap este nem akartam még visszamenni a seregbe, így elmentem az ügyeletre hogy hasmenésem van. Na beadott egy akkor injekciót, mint egy hurkatöltő. Hatamenni alig bírtam, mert zsibbadt a fél farom meg a lábam, a párom meg nyihogott rajtam hazafelé. Na szép volt, másnap reggel mentem befele a seregbe szolgálni. Ha kamuzol, remélem te is kapsz egy lóba..ót a se..edbe hehe
4/4 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: nagyon vicces, de nemhiszem hogy normális doktor csinál ilyet ;)
ha azt mondom h hánytam és megy a hasam akkor mennyi ideig ír ki?
2012. ápr. 2. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!