Sosem nyertünk a férjemmel még a lottón nagyobb összeget. Tényleg csak a szerencsén múlik? Valaki évekig játszik a megszokott számaival még sem nyer vele. Hogyan töltsem ki?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 23:32
1/6 anonim válasza:
Ha lenne erre egy tuti recept akkor már rég mindenki lottónyertes lenne...
2/6 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esély sajnos. Egy ötöslottónál kb 44millió variáció van. Úgy töltsd ki, hogy csinálsz 90 db számot kis papírfecnire, belerakod egy tartóba, megrázod és kihúzol magadnak 5 számot. Azokat írod be és állandóan azokkal játssz. De aztán egy picit juttass nekem is ha nyertél sokat légyszi... :-))))
3/6 anonim válasza:
Pont a múlt héten írtunk matekból (Permutáció, variáció, kombináció) Gyakorlásképpen kiszámoltuk az 5ös lottó nyerési esélyeit. A matematikai esély 1 a 43949268-hoz, hogy megnyerd a főnyereményt.
Érdekesség képpen kiszámoltuk azt is, hogy ha biztosra akarunk menni, 6,94 (=7) évig kellene töltögetnünk a szelvényeket, és mindez 8.7 milliárd forintba kerülne. Persze ez csak statisztika, lehet hogy már 5 szelvénnyel is nyersz, de valljuk be, a lottozás inkább csak népbutítás mint meggazdagodás kérdése.
4/6 A kérdező kommentje:
Mindannyitoknak köszi,hogy írtatok.Tetszett nagyon az utolsó hozzá szólás,de ha mégis nyernék hát nem is tudom.............
2009. jún. 16. 00:27
5/6 anonim válasza:
Mamám azóta játszik állandó számokkal mióta létezik lottó,mégis max 3x volt 3asa csak.
6/6 anonim válasza:
Nekem volt egy ismerősöm, aki évek óta állandó számokkal játszott minden minden héten, egyszer elfelejtette feladni...
Kihúzták!!!
Nah azóta nem lottózik, még pszichológushoz is elment (nem csoda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!