Miért nem tudok nevetni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen semmin nem tudok nevetni. Ha a barátaim vicceket mesélnek csak megjátszom a nevetést. Van, hogy amit tényleg viccesnek találok még azon sem tudok nevetni. Nagyon ritka az amikor úgy igazán, szívből jön. Régen tudtam annyira, hogy még a könnyem is kifolyt és a hasam is fájt.2012. márc. 31. 13:31
11/15 anonim válasza:
Mitől nem vagy az? nem ártana tudni persze ha csak van kedved leírni
12/15 anonim válasza:
19 éves leány, vagy azért szomorú, mert társadalmilag elfogadhatatlan dolgokkal él együtt, és nem talált még önmaga számára hasznos elfoglaltságot, vagy azért, mert társadalmilag túlságosan elismert, és unja a sok "unalmas" embert... félek, hogy igazam van. De vajon melyik a helyes válasz?
13/15 A kérdező kommentje:
Azért mert ronda vagyok.
2012. ápr. 1. 11:42
14/15 anonim válasza:
22:34 es vagyok.
Ha ez igaz, amit erősen kétlek, akkor elég baj, hogy a környezetedből akarsz erőt meríteni. (a környezeted az, ami azt sugallja, hogy csúnyán nem lehet boldog, kiegyensúlyozott az ember! :\)
Nézz önmagadba, és keress ragyogó tulajdonságokat, akkor majd a külsőd alapján vélt negatív érzéseid is majd törpülni fognak.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát pedig ez tényleg így van. Még soha nem közeledett hozzám egy fiú sem.
2012. ápr. 1. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!