Miért érzem úgy, hogy a nők csak bántani akarnak?
barátzónába rakás, levegőnek nézés, ha kérdezek valamit flegma válasz.
Születésem óta belém van nevelve, hogy a nőknek büdös vagyok.
30/F

Szerintem meg csak az összes ribi...
Bocs az előzőért akinek nem inge az...
Szerintem amíg meg nem találjuk magunknak azt a nőt akit el is veszünk feleségül addig csak szenvedés van úgyis.
Viszont gáz a hozzá állásod.ne félj tőlük!!!Nekik kell félniük Tőled!!!Csajozásnál szinte a lényeg az hogy legyen önbizalmad ,és hogy szinte uralkodj egy picit felettük...
Üdv!
Azért, mert tényleg csak bántani akarnak! Alapvetően egy normális nőnek tartom magam. ...de ha megérzem a félelem szagát, akkor én is szétszedem az illetőt.
Rengeteg oka lehet, ha valaki nem szimpi. Ha túl sok negatív visszajelzést kapsz, akkor biztos nem egyedi eltérésről van szó, hanem valami olyan személyiségjegyről, ami a legtöbb nőnek (embernek) nem szimpatikus. Ez lehet külsővel kapcsolatos, vagy viselkedésbeli dolog, ami lehet zavaró, vagy akár idegesítő is.
Keress egy barátot (lehetőleg egy őszinte, kritikus nőt), aki elmondja, hogy min tudnál változtatni; aztán építsd fel magad, hogy egy határozott, önálló (!!!) férfi váljon belőled, aki jól érzi magát a bőrében. (Azért írtam önállót, mert benne van a pakliban, hogy az ember egyedül marad, de akkor sem síránkozhatunk életünk végéig.)
Aztán meg várj, majd eljön az, akit megfog a személyiséged.
"Szerintem amíg meg nem találjuk magunknak azt a nőt akit el is veszünk feleségül addig csak szenvedés van úgyis."
Te jó ég! Ha attól várod a boldogságot, hogy majd valaki jön, és 'megment', akkor nagyon rossz úton jársz! ...és így nem is fogod megtalálni!

A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/5 Időpont ma 03:14!
nem járok rossz úton csak rosszul értelmezed a mondanivalóm.Nem értem hogy ebből az kis kiszedett idézetből miért az jut az eszedbe hogy csak azt várom hogy a sültgalamb a számba repüljön!csak tudod kevés a normális választék!!!

Nem jó szerintem ez a sztereotip hozzáállás, mármint próbálj kikeveredni a negativitásból és fogadd el magad. És végül is a kérdésedben ott van a válasz: Miért érzem úgy, hogy... Pontosan. Ez egy érzés. Csak egy érzés. Az érzések jönnek mennek.
Egyébként ez a negatív gondolkodásmód, olyan mint egy örvény. Ha belekrülsz nagyon nehéz belőle kijönni. De lehetséges. Ez bizonyos. Ha a gondolkodásmódod meg tudod változtatni, mindjárt változni fog a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!