Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti nem utáljátok, ha minden...

Ti nem utáljátok, ha minden áron fel akarnak vidítani?

Figyelt kérdés
Mostanában kicsit depis vagyok, egyik barátnőm meg nem győz vidítani. Tudom, szép szándék, örüljek, hogy valaki van mellettem, de kur.vára irritáló már, hogy folyamatosan nyomatja a hülye, bárgyú, felesleges vidító dumáját, vidító zenéket küldözget, hogy juj, majd ettől jobb lesz a kedved, de jó(meg sem hallgatom őket). Idegesít, áá! Úgy megmondanám már neki, hogy figyelj, hagyj békén, jó ez nekem így, egyszer túl leszek ezen is magamtól, nem ez az első eset. Nagyon szeretem őt, de ezt most nagyon nem kéne, semmivel nem lesz jobb. Sokszor volt már ilyen, mindig magamtól léptem túl rajta. Ti hogy vagytok ezzel?
2012. febr. 4. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Hidd el, rosszabb lenne, ha senki nem akarna felvidítani...
2012. febr. 4. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
engem is idegesít,mert erőltetni nincs értelme a vidámságot,és ezt nem értik meg.Ha valakinek depis időszaka van,akkor élje át,aztán úgyis kijön belőle magától.(Most a komoly betegségektől tekintsünk el)
2012. febr. 4. 18:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja. Főleg ott ment fel a pumpa bennem, hogy " Jaj, legyél már vidám, naaaa!" Igen, hogy gondolod? Kapcsoljam be a hepinesz faktort, vagy mi ?!? Most azért úgy őszintén...
2012. febr. 4. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is utálom!!
2012. febr. 4. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez az, pontozzatok csak le. Gratulálok.
2012. febr. 4. 19:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam fel és le senkit sem, csupán a véleményekre vagyok kíváncsi, más véleményét meg tiszteletben szoktam tartani.
2012. febr. 4. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
tegnap 19:19 majd ha megtudná milyen az amit írtál nem pontozna le a kis nyávogós pitsa
2012. febr. 5. 00:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Tudom, milyen az, amit írt, sokáig nem voltak barátaim, valamikor viszont hónapokig egymáshoz sem szóltunk velük. Nagyon rossz volt, de ebben a szituációban sokkal jobban éreztem magam egyedül, nem baszogatott senki a mézes-mázas szövegeivel, ami csak még jobban idegesít. Imádom őket tényleg, de ha ilyen rossz a kedvem, még a saját családom is kerülöm, egyszerűen csak egyedül akarok lenni, zenét hallgatni, gitározni, olvasni, fényképezni, filmet nézni vagy csak szenvedni az ágyon... Nem értem, miért nem tudja ezt senki felfogni. Meg azt sem, hogy kur.vára nem lesz jobb az ilyen banális szövegektől.
2012. febr. 5. 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Totálisan egyetértek, én is utálom, mikor elkezdik, hogy "de most miért nem mosolyogsz?" szinte számon kérő hangon. néha meg mikor mosolygok, elkezdik, hogy "te meg min vigyorogsz?" szóval nekem is elegem van belőlük -.-' meg a vidámságot nem lehet erőltetni. én ha depis vagyok, megőrülök a vidám emberektől...ű

és engem úgy Igazából még kevesen próbáltak felvidítani...

de nem is vagyok könnyű eset. van, akinek a ouszta létezésétől jobb kedvem lesz, vagy legalábbis elfelejtem minden bajomat :DD és van, aki akármit csinálhat, nem fog jobb kedvre deríteni...

2012. febr. 7. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!