Ti milyen gyakran adtok az utcai kunyerálóknak cigit/pénzt?
Nem feltétlen hajléktalanoknak.
Ma beállt elém egy elég veszélyes alak és kért egy cigit, odaadtam az utolsó szálamat neki. De csak azért, mert elém állt és lökte a kunyerálás előtt hosszasan a sablon "ne haragudj de bocsáss meg tesókám" szövegét, én meg voltam olyan hülye, hogy meghallgattam.
Ez befolyásolhatóság? Mert másban, fontosabb dolgokban tudok határozottan dönteni, úgy, hogy a nekem legjobb legyen. De ahhoz nincs sok kedvem, hogy az ilyen alakok hátba szúrjanak vagy letámadjanak.

Régebben én is bedőltem az ilyeneknek, volt, hogy megfélemlítettek azzal, hogy utánamkiabáltak beszólásokat, és ezért adtam nekik egy kétszázast, én hül.ye. Tudják, hogy a gyerekeket könnyebb lenyúlni pénzzel.
De már felnőttem, és egy határozott "nem kösz" vagy "nem dohányzom"mal elzavarom őket. Egyszer volt, hogy annyira felhúzott a csávó, hogy leüvöltöttem a sárba, hogy "van, de nem adok, felfogtad,(töltelékszavak)?"
A lényeg a határozottság. A kunyerálók nem fognak bántani.
Jólvan köszi all,
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!