Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy legyek komolytalan? 17/L

Hogy legyek komolytalan? 17/L

Figyelt kérdés

2012. márc. 25. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Most visszakérdezek. Miért akarsz komolytalan lenni?
2012. márc. 25. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:
A kérdésed már az...
2012. márc. 25. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Lefeküdnék veled...
2012. márc. 25. 16:55
 4/10 anonim ***** válasza:

akkor most én:

hogy komolyodjak meg?:O

2012. márc. 25. 16:57
 5/10 A kérdező kommentje:
azért akarok komolytalan lenni, mert sokan azt mondják hogy túl komoly és zárkózott vagyok és úgy gondolják én nem szeretek hülyéskedni meg ilyenek.. pedig ez nem így van
2012. márc. 25. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:
kakilj a parkban
2012. márc. 25. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Elárulom, én munakehelyen egész nap nevetek:))) , csak magamat adom:) olyan jó látni, ahogy a munkatársaim jót nevetnek, jól érzik magukat:)). Én is elég zárkózott vagyok ugyanakkor, mert néha nem tudom magamat adni, túl komoly akarok lenni, és itt a hiba... ne érdekeljen ki mit gondol rólad, mert az nem te vagy... ne akarj másra hasonlítani, más sikereit követni, ne akarj több lenni másnál,... valósítsd meg az álmaid, vágyaid, de ne azért, hogy mást érj utol ezzel, saját örömödre tedd ezt sokat tudnék neked írni, de az oldalakat emésztene föl:)) 20/F engedd el magad, legbelül tudod milyen ember is vagy, hogy mi állna neked jól, na ezt sugározd ki, és ne az érdekeljen, hogy ki mit gondol épp rólad:)) Szia;)
2012. márc. 25. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyébként még tanuló vagyok... pár hónap és vizsga.
2012. márc. 25. 17:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Erre nem az a megoldás, hogy elkezdesz hülyeségeket csinálni. A komolyság szerintem hasznos tulajdonság, ami általában együtt járhat a megfontoltsággal és a következetességgel (bár nem feltétlenül), sokan nem értik a zárkózott (introvertált) embereket. Pont erről írtam ki egy kérdést valamelyik nap. Az extraverzió világában élünk, ahol nagyon nehéz egy zárkózott embernek boldogulnia. Ha egy kicsit nyitottabb tudnál lenni másokkal, akkor már megoldódna a "problémák" nagy része. Én is folyton azzal küzdök, hogy elfogadtassam magam másokkal, sajnos kevesebb sikerrel, bár vannak barátaim, csak ők sem értik meg, hogy ilyen vagyok.
2012. márc. 25. 17:16
 10/10 anonim ***** válasza:

nincs semmi baj a komolysággal. talán néha próbáld elengedni magad, lazíts. enged a fantáziád szabadra...

esetleg nem olyan vagy hogy mindennek meg akarsz felelni?

2012. márc. 25. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!