Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem hiányzok senkinek?

Miért nem hiányzok senkinek?

Figyelt kérdés
Teljesen egyedül érzem magam nagyon de nagyon sokszor, többek közt most is. Miért van az, hogy azok akik igazán jók akarnak lenni, azokra senki nem figyel fel(még a hozzá hasonlóak sem)? Mit tegyek? Nem igazán van minek örüljek. 16/F

2012. márc. 24. 20:46
 1/7 anonim válasza:
Keress egy hobbit magadnak, nem vagy az egyetlen magányos ember a Földön. A lényeg, hogy felejtsd el, hogy magányos vagy és keress valamit, ami érdekel. Vagy sírhatsz egy sarokban és sajnálhatod magad, hogy hű de mennyire magányos vagy, de te is tudod, hogy nem mész semmire.
2012. márc. 24. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Olyan világban élünk, hogy általában azokat nem veszik észre, akik jók akarnak lenni. Szerintem ne add fel, sosem tudod, mikor futsz össze olyan valakivel, aki értékel téged.

16/L

2012. márc. 24. 20:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Hobbim már van, sőt... olyan hogy pénzt is keresek vele(nem is keveset). Vannak barátaim is, csak sajnos általában mikor épp nem vagyunk együtt, akkor senki vagyok...
2012. márc. 24. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Amikor találkoztok, akkor jól elvagytok, csak azon kívül EGYÁLTALÁN NEM keresnek?

Hát ez a helyzet, akkor elég érdekes barátok...

Osztálytársak leginkább?

2012. márc. 24. 21:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez leginkább azért van így mert különböző településekről(max. 30km) vagyunk. De hetente találkozunk, mert zenekar ilyesmi... A lányoknál aztán végképp 0 vagyok, nem tudom miért. :(
2012. márc. 24. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de hogy nézel ki? Mármint hogy légy szíves nagy vonalakban írd le a külsődet, mert kíváncsi vagyok, hogy a lányoknál azért vagy e 0, mert nem tetszel nekik, vagy pont azért, mert te vagy az ász és ezért nem mernek közeledni... A barátaid nem hívnak fel telefonon se, msn-en sem írnak rád és facebook-on se semmi?
2012. márc. 24. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:

szal koncerteztek, mivan már, az tök menő bekéne csajoznod. persze ne ezért zenélj:D

én is gyúrok már régóta a bandára, nagyon nehezen jön össze

2012. márc. 24. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!