Szerintetek milyen stílus illik egy 11 éves fiúnak?
Hát igen, nem tudom most milyen a "stílusod" ,de a mai korosztályok mindegyike a külsejével foglalkozik..mi anno ilyenkor még a játszótéren flangáltunk jégkásával a kezünkben minden nap és nem érdekelt kinek milyen márkás a cipője és h milyen menő a telója..na mind1..
De h a kérdésedre is választ adjak:
1. Neked kell tudnod melyik stílus jön be..
pl..rapper katya, vagy a letlt gatya, vagy a csőnaci (<_<) ..ma már fiúk is hordanak lánygatyát ><..mondtam is múlthéten osztálytársamnak(fiú) h ha nem kell neki a gatya akk nekem adhatja , mert nagyon menő csajgatyában virít..:"D másnap már nem is vette fel..:"D(nem gondoltam h komolyan veszi)
na de visszatérve a témához...
2. nem is láttunk téged és így látatlanban elég nehéz rá válaszolni
3. ami ma "menő" ahogy látom a kicsiknél is az a zselés haj, kockás póló, kis ingecske(itt a meleg,hordhatod)és egyéb kiegészítő: napszemcsi, baseballsapi mindenféle tök elütő színben meg stb...válogass..nézz meg egy újságot és bökj rá arra amelyikre első ránézésre azt mondod h ez az ami hozzám leginkább illik :P
ennél jobb ötletem sajna nincsen, bocsi mint mondtam nem tudjuk hogy nézel ki :)
16/L
Ezt remélem nem gondolod komolyan, hogy megadod hogy fiú vagy, 11 éves és akkor ezen paraméterek alapján mondjuk meg milyen stílus illene leginkább hozzád.
Mindazonáltal azt tudnod kell, hogy a stílus az 90%-ban a jellemedből fakad, amit alakíthatsz és, ha ezzel készen vagy, bár sok időbe telik, akkor az öltözködés hozzá teszi a maradék 10%-ot és összhangba kerülnek, de az öltözködés maga, jellembéli stílus nélkül semmi, illetve, akik nem alakítanak ki önálló stílust azok választják a divatot és így azt gondolják 'kifejezik az egyéniségüket' XDD Jah azzal ha azt vesz fel amit másik 40 millió azzal aztán kifejezi baz.meg.
Egy szó mint száz, ne vegyél fel egyetlen stílusirányzatot se, kezd el alakítani a sajátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!