Tudtok ajánlani egy jó hobbit?
Figyelt kérdés
Vagy legalábbis felsorolnátok egy párat?
17/L
2012. márc. 22. 21:02
1/15 cathilina válasza:
Én olvasok, zenét hallgatok, filmet nézek, szeretek sütni, de akár sportolhatsz is, írhatsz könyvet, rajzolhatsz, ami jól esik
2/15 A kérdező kommentje:
olvasni, zenét hallgatni, sütni én is szoktam, de ezeket nem tekintem hobbinak... A művészetekhez pedig kevés érzékem van...ahogyan a sportokhoz is.
2012. márc. 22. 21:07
4/15 cathilina válasza:
A freestyle szakácsművészetet nagyon tudom ajánlani, tényleg szórakoztató és csak ritkán lesz ehetetlen.
5/15 A kérdező kommentje:
Jó:D de nem akarok kockulni...most is zavar, hogy a gép előtt ülök...ezért kellene valami más...ami hasznos is lehetne...
2012. márc. 22. 21:15
6/15 cathilina válasza:
Amúgy a kártyás szerepjátékok is jók.
7/15 A kérdező kommentje:
igen, azokat már próbáltam, de nem jöttek be...a fiúk sajnos sokkal jobbak benne és kilógtam a sorból... meg ilyenkor van időm este 7 től alvásig...:) ezért a sütés-főzés se túl jó...
2012. márc. 22. 21:20
8/15 anonim válasza:
Futás, kezdj el zenélni stb. Használd a fantáziád, mit csinálnál szívesen?
9/15 anonim válasza:
Horgássz! Ha belekóstolsz, olyan hobbiddá válik, hogy sohasem bírod abbahagyni. Ismerek néhány lányt, aki él-hal érte. (A három lányom közül - sajnos - ez egyiket sem sikerült beoltanom. :D)
10/15 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy nem tudom:S
Nem tudom mi az, ami "boldogítana"
2012. márc. 22. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!