Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 22 éves srác vagyok. Tudnátok...

22 éves srác vagyok. Tudnátok nekem valami hobbit ajánlani? Sajnos elég lusta vagyok, de a délutánjaim szabadok, unatkozok, jólenne csinálni valami érdekesset. Tippek?

Figyelt kérdés

2012. febr. 2. 00:24
1 2
 1/12 anonim válasza:
dolgozz.
2012. febr. 2. 00:38
 2/12 A kérdező kommentje:
mondom a délutánjaim szabadok.délelött dolgozok
2012. febr. 2. 00:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Sport?

Számítógépes játékok?

Önkénteskedés?

Nyelvtanulás?

Kutyatartás?

2012. febr. 2. 00:52
 4/12 A kérdező kommentje:
sportolok.de az esténként van.gyúrok, futok, úszok. állataim vannak, de azok hüllők.nem túl aktívak.számítógépes játékok nem rosszak, de meguntam az összeset.am psp-m van.németül beszélek, jólenne angolul is, de sajnos nem érdekel.hát kb ennyi
2012. febr. 2. 01:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Sütés-főzés.

Weblaptervezés.

Barkácsolás.

2012. febr. 2. 01:15
 6/12 anonim ***** válasza:
barátnő?
2012. febr. 2. 01:30
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

fogsz egy pingponglabdát, meg egy poharat. a poharat leteszed valahova, és megpróbálod mandínerből valamelyik falról beledobni. Akkor vagy király, ha már 5ből 5x belemegy.

ilyenkor lehet nehezíteni, hogy 2 , 3, 4, pattanásból menjen be, vagy tedd át máshová a poharat, esetleg dobd úgy a labdát, hogy nem is látod a célt.

2012. febr. 2. 01:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Milyen körülménye között élsz? Mert hiába mondom hogy csinálj ezt meg azt ha azt mondjuk egy panelba nem lehet megvalósítani :D

A hüllőid terráriumát is csinosíthatod, én pl mindig nézegettem neten a jobbnál jobb terráriumokat és azokból próbáltam egy számomra tetszetőset készíteni.

Ezzel elment egy kis idő, ha már berendeztem úgy ahogy nekem tetszik, akkor jött az hogy legyen nekik külön szekrényük. stb

2012. febr. 20. 20:22
 9/12 anonim válasza:
Gondolom olvasni tudsz, csak nem szoktál.
2012. máj. 22. 21:55
 10/12 anonim válasza:
Deszkázz :D
2012. aug. 3. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!