Hogy lehet megerősödni lelkileg?
Labilis vagyok ,koncentrálni sem tudok ..és folyamatosan az érzelmeim hullámzásában élek. Nehezen engedek közel bárkit mert ettől megrettenek az emberek ..ezért csak epizódok vannak párkapcsolat-próbálkozás címen..amint érzem h rezeg a léc eljövök kimenekülök ..mert érzem a másik nem érti és távolodik. Míg a vidám gondtalan jópofa szexis oldalam mutatom minden rendben.
A múlton érzelmileg nem tudom túltenni magam pedig mindet megpróbáltam. mindet. de folyamatosan kísért a boldogtalanság .
Túl sok filmet nézel.
Ez a mai beteg "információs" társadalom beteg normát ültet az emberekbe. Felszinesítik az életet, eltüntetik a család intézményét, függővé tesznek.
Ne bonyolítsd a dolgot. Majd rájössz, hogy ennek semmi értelme, csak az egod szüleménye. Hagyd el.
nem tudom mire gondolsz. olyan mintha nem is kérdésre válaszolnál. a családi hozadék tény ,az önismereti út pedig lehetőség. Önismeret nélkül nincs valódi kapcsolat ..csak egymás mellett élés..ennek a valóban filmekből ismert fordulataival ..megcsalás ..kommunikációhiány ,boldogtalanság,meg nem értés.
nincs tvm évek óta és fél éve egy filmet sem láttam -egyszerűen azt tapasztalom a mély érzelmek nem találnak befogadásra ..és a problémákat megosztani sem lehet.. ezért tettem fel a kérdést.
Ez nyavalygás!Hát nem látod, hogy jobb csapdád van, mint a légycsapónak?
A vidám, jópofa, szexis ember becserkészi a kapcsolatra kiszemelt egyént, majd pedig megmutatja neki a másik oldalát is. Ha ez nem tetszik a kiszemelt egyénnek, akkor gyorsan dobod és jöhet a következő. Egyszer majdcsak megtalálod az igazit, és addig jó sok tapasztalatra teszel szert, ami ugye mindig jól jön és ráadásul még jól is szórakozol, és ÉLSZ!
köszi h írtál ! pont itt vagyok ..-és érdekeset írtál.
Most akkor ez csapda vagy lehetőség ?
engem annyira nem boldogít :( ..pláne ha olyat veszítek el aki nekem fontos. Megviselnek ezek a dolgok testileg-lelkileg egyaránt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!