Nem vagyok rendben lelkileg mit csináljak?
Ennyiből semmit nem lehet tanácsolni.
Pszichológus.
# 2/4
Amúgy én is azokat érzem a mit te!Én 17vagyok.Nem telik el úgy nap hogy ne sírnám vissza a múltat.Igazából 2-3éve abbahagytam 1sportot ami elvett mindennap 2 és fél órát a napomból és így már nemvolt időm erőm másra gondolni csak arra hogy mi a tanulni való meg hogy mikor megyek aludni.Aztán elkezdtem teniszezni ez max heti 3-4óra volt az életemből de arra a pár órára boldognak éreztem magam utána meginnt szarul.
# 3/4@
De vannak dolgok amiket szívesen vennék és van is 1-2dologra pénzem de úgy neveltek hogy ne verjem el minden hülyeségre a pénzem és ez abba torkollott hogy mostmár kábé semmit nem merek magamnak venni nehogy a végén megbánjam...Mostanság csak az tudja feldobni az életem ha látok valami jó műsort a tv-ben és az is csak arra a kis időtartamra...
Nem tudom mit csináljak pszichológus szerintem tök felesleges lenne.Talán a legjobb az lenne ha valami tengerparthoz kimehetnék pihenni 1-2hetet és itthagyni mindent.De lehet még az sem segítene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!