Tényleg ennyire láthatatlan, idióta vagyok? (Lájkhajhászok kíméljenek! )
Gondolom kitaláltad, hogy nem én vagyok a társaság közepe... Nem figyelnek rám. Ha beszélek egyszerüen lelépnek. Pedig nem a kvantumfizikáról szeretnék dumálni.
-Szia! *megy mint a homály*(Nem siketnéma tanintézetbe járok...) Mert senki sem figyel, ezért egyik gyerek rám akasztotta azt hogy magamban beszélek. Lehet hogy túl halk vagyok... Talán nem is vagyok szép. Áhá! Az a affektáló ágybetét sokkal jobb... Röviden ennyi... (Ennek köszönhetően rájöttem hogy a cipőfüző nem bír el.)
Én itt az egyetemen vettem észre, hogy mindenki szeret mesélni de meghallgatni senki. Sokszor elmondja a haver a hosszú sztoriját, ami nem is lenne unalmas ha még a háttért is nem írná le. Én végighallgatom s amikor eszembe jut egy jó sztori elkezdem és az általában az első szavamnál neki eszébe jut egy még jobb és meg se várva, hogy befejezzem ő már kezdi az övét. Na ilyenkor frászt tudok kapni.
A lényeg a kisugárzás. Van aki mindig el tudja érni, hogy rá figyeljenek. Nem arról van szó, hogy te csendesebb típus vagy, hanem arról, hogy lexarnak. Ez tényleg zavaró. Keress olyan társaságot ahol jobban tisztelnek.
De van tetszik is nekem :))
Egyáltalán nem szép... de nem is kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!