Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg ennyire láthatatlan,...

Tényleg ennyire láthatatlan, idióta vagyok? (Lájkhajhászok kíméljenek! )

Figyelt kérdés

Gondolom kitaláltad, hogy nem én vagyok a társaság közepe... Nem figyelnek rám. Ha beszélek egyszerüen lelépnek. Pedig nem a kvantumfizikáról szeretnék dumálni.

-Szia! *megy mint a homály*(Nem siketnéma tanintézetbe járok...) Mert senki sem figyel, ezért egyik gyerek rám akasztotta azt hogy magamban beszélek. Lehet hogy túl halk vagyok... Talán nem is vagyok szép. Áhá! Az a affektáló ágybetét sokkal jobb... Röviden ennyi... (Ennek köszönhetően rájöttem hogy a cipőfüző nem bír el.)

2012. márc. 20. 20:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én itt az egyetemen vettem észre, hogy mindenki szeret mesélni de meghallgatni senki. Sokszor elmondja a haver a hosszú sztoriját, ami nem is lenne unalmas ha még a háttért is nem írná le. Én végighallgatom s amikor eszembe jut egy jó sztori elkezdem és az általában az első szavamnál neki eszébe jut egy még jobb és meg se várva, hogy befejezzem ő már kezdi az övét. Na ilyenkor frászt tudok kapni.

A lényeg a kisugárzás. Van aki mindig el tudja érni, hogy rá figyeljenek. Nem arról van szó, hogy te csendesebb típus vagy, hanem arról, hogy lexarnak. Ez tényleg zavaró. Keress olyan társaságot ahol jobban tisztelnek.

2012. márc. 20. 21:15
 12/20 A kérdező kommentje:
emg nyugodtam. Köszönöm. Már csak egy kérdés: Hol?
2012. márc. 20. 21:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Amikor azoknak van bajuk akit átnéznek rajtam azok egyből lerohannak kitálalnak és húznak V-alakban Délnek vagy északnak...
2012. márc. 20. 21:19
 14/20 Puszedli2 válasza:
Nincs olyan az osztályodba aki csendesebb tipus. Hasonlít az ízlésetek? Lehet hogy nem egy szépség/adonisz de lehet hogy jó barát. :)
2012. márc. 20. 21:20
 15/20 A kérdező kommentje:

De van tetszik is nekem :))

Egyáltalán nem szép... de nem is kell

2012. márc. 20. 21:22
 16/20 Puszedli2 válasza:
Nah hát akkor vele beszélgethetnél (pl arról is, hogy milyen bunkók a többiek). :)
2012. márc. 21. 14:09
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm Puszedli :)
2012. márc. 21. 19:41
 18/20 anonim válasza:
Szeréna, te vagy az?? o.O
2012. márc. 22. 17:16
 19/20 Puszedli2 válasza:
Nincs mit. :))
2012. márc. 23. 17:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Osztályomban van egy csomó k*cs*g, mi meg vagyunk áldva a kényesekkel. Ahogy egyre kényesebbek lettek, úgy barátkoztam a "kisebbekkel". És ezt úgy értem, a normálisokkal. Megtaláltuk a közös hangot.
2012. ápr. 6. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!