Velem van a baj? Nem tudom azt csinálni mint a többiek.
ezen ne parázz,nyugi :D
Szerintem ha majd pár év múlva visszagondoltok erre csak te fogsz normálisnak tűnni.Milyen már 13 évesen arról beszélgetni hogy ki hányszor cigizett meg majmolta a pasikat ?:D Ne aggódj normális vagy =)
17
Hát azt hiszem, ha ilyen osztálytársaim lennének, megmondanám, hogy mennyire gázul viselkednek!
Azt hiszik ettől menők???
Szánalom...
Szerintem TE vagy a normális, ők lógnak ki, csak ők többen vannak.
Mindenesetre szerintem kicsit próbálj meg megnyílni, és barátokat szerezni, többet beszélgetni.
Akár ezekkel a lányokkal, vagy ha azt veszed észre, hogy sík hülyék, és semmi belső értékeik nincsenek, akkor más lányokkal, akik kicsit hasonlítanak Rád.
Nálunk ezek közül csak az üvegezés volt (iváson kívül)... ami eléggé megosztotta az osztályt, három részre:
1. "Menők", akik ittak, üvegeztek, ők elég kevesen, max. egy-ketten... ők azért voltak "tényleg menők", mert valóban önmaguktól voltak idióták, nem csak azért, hogy "beilleszkedjenek"
2. Nem menők, akik pont amiatt próbáltak ki mindent, hogy menők legyenek... ők voltak messze a legszánalmasabbak és persze többen voltak, mint az igazi "menők".
3. A normálisak, akik inni még csak-csak nagy ritkán, de a többit soha.
Most kerek 10 évvel később és egy osztálytalálkozón túl, egyértelműen örülök, hogy a legutolsó csoportba tartoztam.
:) Nyugi.. hamarosan gimi, ott jobb lesz. :)
Szia!
megzokot h ilyenekröl beszélnek manapság a korod beli lányok fiúk 2 éve én is 13 voltam s mi is eröl beszéltünk..még elöbb is...most le lehet nézni engem h juj meg minden..
de amugy nem veled van a baj én is ilyen voltam csak én hülye követem atöbbieket...:S de annyira nem bánom mert sok hülyeséget tetem lehet sztorikat mesélnem másoknak de sokat meg is bátam...
Hidel örülj ha viszont pörgésre vágysz te is játsz üvegezést stb de csak olyanba meny bele amibe te akkarz ne a többiek kedvéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!