Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem van a baj, vagy normális...

Velem van a baj, vagy normálisak az igényeim?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy 14 éves vagyok , de még sose voltam szerelmes. A korombeli srácok egyáltalán nem adnak a külsejükre. Nem is ara gondolok ,hogy ívesre szedjék a szemöldöküket ,vagy ilyesmi , hanem csak arra hogy ne nézzenek ki úgy mint valami elő szőrös pattanás . Most ez a normális és elfogadott, vagy túl nagyok az igényeim?
2012. márc. 17. 20:42
 1/6 anonim válasza:

Szerintem ez teljesen normális dolog . Majd ha elérkezett az ideje .. és megtalálod a meg felelő embert akkor szerelmes leszel ..

Amúgy manapság tényleg nehéz értelmes, normális külsejű srácot találni .. Majd eljön az ideje és megtalálod a hozzád valót !

2012. márc. 17. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
én voltam annyi évesen és nem azért mert külsőre annyira nagyon tetszett volna az illető.
2012. márc. 17. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Most ne haragudj, de lányból is csak azért van annyi szépség, mert feszt kenik magukat. Az én időmben (jujj be öreg vagyok) voltak szép fiuk, csúf fiuk meg szép lányok, csúf lányok. Általában a szép széppel társult, míg a csúfak a csúfakkal. Most s csúnya fiuk sóvárognak, a csúnya lányok meg megkenik magukat és futnak a szépfiúk után.
2012. márc. 18. 00:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem kell ennyire szaladni a szerelem után, másrészt természetes, hogy a fiúk ilyen idősen, de úgy általában is kevesebbet foglalkoznak a külsejükkel. Szerintem meg a lányok vannak túlságosan lefoglalva a cicomázással, helyette inkább könyvet kellene olvasniuk, mert soknak semmi személyisége nincs, csak kikeni magát és egy éjszakára jók. Ha azt akarod hogy nő legyen belőled, akkor próbáld művelni az agyad, mert anélkül csak kalandorokba akadsz, és hamar kiábrándulsz a "szerelemből". És ez nem egy év lesz, hanem talán 3 vagy több is, addigra lehet hogy találsz igényesebb fiút is.
2012. márc. 18. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:

14 éves fiúk, 14 éves lányok...

Say my name say my name...

Erre nincs az a válasz, amit elvár az ember.

Keep having fun dude!

2012. márc. 18. 18:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy tévhitben legyetek , sose sminkelem magamat. :) Az öltözködésem se plázap_csás , eléggé egyedi, imádom a színes farmerokat. A mostani kedvencem egy bordó nadrág és egy türkizkék farmer . :)
2012. márc. 22. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!