Miért van az hogyha valaki felvesz msn-re rejtve lépek be hogy ne kelljen vele beszélnem?
Figyelt kérdés
félek hogy majd nem tok mit irni ....
Személyesen megy,de így...
mit tehetnék ez ellen?
2009. jún. 11. 18:02
1/3 anonim válasza:
Lépj ki ebből a rendszerből! Nem neked találták ki! Számodra a személyes találkozás a nyerő. Nincs semmi baj, ne ess kétségbe, egész egyszerűen te ilyen vagy és kész!Hidd el, nagyon sokan vannak így!Ez egy metakommunikáció mentes kapcsolattartási forma, ami nem mindenkinek jön be. Kinek így, kinek úgy. Nem vagyunk egyformák. Válassz egy kedvező telefonos díjcsomagot és beszélj meg velük személyes találkozót.
2/3 anonim válasza:
tilts le és akkor nem kell rejtve kapcsolódnod
vagy csak e-mailezzetek
3/3 anonim válasza:
Na, ezzel én is így vagyok!!! Pláne, ha olyan valakiről van szó, aki sokat szeret beszélgetni, én meg vagy nem érek rá, vagy nem érdekel a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!