Teljesen eltávolodtam a normalitástól. Szerintetek így érdemes folytatni az életet?
Itt valamiből kiderült, hogy nem is próblálok?
Amúgy tudod jól, hogy ez nem ilyen egyszerű, az életem egy furcsa lépés, amiből egyetlen biztonságos kiút van a halál. Az legalább biztos és biztonságos. Nem övezi bizonytalanság, mint a legtöbb dolgot az életben. Ellenben ez egyáltalán nem elkeseredettség bennem, csak egyszerűen remény a megváltásra. A halál nekem a legnagyobb remény és vigasz.
A halál a legbizonytalanabb, megoldás, mivel senki nem tudja mi van utána, aki még él. Most az újraélesztettek különvéleményét felejtsük el, mivel 1000 félét mondanak, és nem véglegesen haltak meg.
Nincsenek barátaid, senki akivel megtudnád osztani a problémáidat?
én 22/f vagyok de ugyan így gondolkozom...annyi a különbség köztünk így a kérdésed és a kommentek alapján h nekem voltak barátaim évekig volt egy állandó baráti köröm de a saját hibámból elüldöztem, eltaszítottam őket ahogy életem eddigi egyetlen igazi szerelmét is.... a lényeg ha az a különbség h neked sosem volta ezek meg DE én meg elvesztettem ezeket....nem tudom melyik a rosszabb de értem h miért gondolkodsz így mert az elmúlt pár évben én is így gondolkozom....csak vegetálok ennek az életnek nevezett állapotban és nagyon nem tetszik ahogy alakult...
változást meg már nem akarok pont elégszer változtam már...remélem minél előbb vége lesz ennek az elb@szott körforgásnak mert elég volt már...elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!