Teljesen eltávolodtam a normalitástól. Szerintetek így érdemes folytatni az életet?
Figyelt kérdés
23 éves fiatalember vagyok egyébként. Az életem elfáradt, lecsengett. Már legszívesebben meghalnék csak sajnos nem érzem magam elég bátornak a halálhoz.2012. márc. 14. 18:38
11/27 A kérdező kommentje:
Ja ha nem választasz akkor marad a vergődés. A kín. Nap mint nap. Nem túl kellemes. De az élet érdekes. Minden a tudatállapoton múlik. Nincs jó vagy rossz, csak gondolat teszi azzá.
2012. márc. 18. 18:01
12/27 anonim válasza:
Csak, akkor lesz az élet pusztán vergődés és semmi más, ha azt akarod látni benne.
13/27 anonim válasza:
HASONLÓ CIPŐBEN JÁRUNK .. KB BENNEM IS EZ VAN IDÉZHETNÉK EGY BULLET FOR MY VALENTINE SZÁMBÓL "HISZ MIND MEGHALNI SZÜLETTÜNK"
14/27 anonim válasza:
a halálhoz nem kell bátorság
meghalsz már minden mind1
az élethez viszont bátorság kell
am mit jelent az hogy "Teljesen eltávolodtam a normalitástól" ez miben nyilvánul meg?
23 éves fiatalember vagyok és az öngyikosság eszembe nem jutott soha. Pedig pont ritka pehes muki vagyok
15/27 A kérdező kommentje:
Abnormálisnak mondható az életem olyan szempontból, hogy úgy érzem több énem van, nem beszélgetek emberekkel, nincsenek és nem is voltak barátaim, az álmaim sokszor többet jelentenek bármilyen úgyn. valóságos eseménytől. Legtöbbször saját magammal társalgok. Újabban elég interaktívan. Kb. ezekre gondolok abnormalitás alatt.
2012. ápr. 12. 14:29
16/27 A kérdező kommentje:
De már nem igazán érdekel, hogy ilyenné váltam. Ez a lélektelen hajsza, amiben az őrültek vesznek részt már nem érint úgy, ahogy eddig. Az ürességet kezdem megélni. Nap nap után.
2012. ápr. 12. 15:13
17/27 A kérdező kommentje:
Nobody f.cking cares!
2012. ápr. 16. 14:20
18/27 anonim válasza:
Régen én is elég sokat beszélgettem magammal, és nagyon jól elvoltam a képzeletbeli világomban.
Abnormális... nem lehet hogy inkább csak magányos vagy?
19/27 A kérdező kommentje:
Igen, magányos vagy de világéletemben az voltam. Szerintem a legtobben azok vagyunk.
2012. ápr. 19. 08:43
20/27 A kérdező kommentje:
vagyok excuse me
2012. ápr. 19. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!