Gáz ha 14 évesen nem idősebb akarok lenni hanem inkább a gyerekkoromhoz ragaszkodom?
Figyelt kérdés
Na jó néha én is nagyobb akarok lenni de egyre gyakrabban van olyan időszakom (most is az van) hogy a gyerekkoromhoz ragaszkodom. Úgy értem hogy előkerestem régi videokazettákat amiken azok a mesék vannak amiket kiskoromban néztem... Meg mesés számítógépes játékokkal játszok... De ezt az időszakaimat csak a nővéremmel osztom meg aki valamikor meghallgat valamikor nem. Szerintetek egy rossz? :(2012. márc. 13. 19:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem rossz. 19f
2/5 anonim válasza:
Jól teszed. A gyerekkor sokkal rövidebb, mint a felnőttkor. Használd ki, amít teheted! Ráérsz még felnőttes dolgokkal foglalkozni.
4/5 anonim válasza:
én 16 évesen még mindig Franklint meg Baby bolondos dallamokat meg Sharon naplóját nézek. Nekem hiányzik a gyerekkorom, mert sokkal jobb volt akkor :( mikor felnőssz minden kezd olyan komollyá válni, egyre többet vagy szomorú, stb. gyerekként pedig játszottál, boldog voltál... sokkal jobb volt
5/5 anonim válasza:
Én egyenesen félek a felnőttkoról:( pedig még van 1 évem pályaválasztásig. Egyáltalán nem akarok felnőni, és a "nagyok" közé tartozni. Kicsi akarok maradni:( anya folyton mondja, hogy már milyen nagy lettem, és én emiatt elszomorodok, olyan mintha csak tegnap kezdtem volna a sulit, és ma már azon kell gondolkoznom hová kell menni továbbtanulni. Úgy érzem sokkal gyerekesebb vagyok a többi oszt. társamtól és haveromtól mégis érettebb gondolkodású- Úgy értem, hogy én még imádok mesét nézni, plüssállatokkal aludni, és szeretem megpuszilni anyát, és semmi szexuális érdeklődésem nincs, ellenben velük, akik közül már páran nem szüzek, és fiúznak/csajoznak ezerrel. Én még semmi ilyenre nem gondolok, és szinte félek, hogy mi lesz majd középsuliba:(( 13/l (bocs ha kicsit zavaros, egyszerűen csak leírtam a gondolatokat, amiket ez a kérdés előhozott) ja és kérdésre válaszolva:egyáltalán nem gáz, eddig jó amíg gyerek lehetsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!