Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményed az ilyen...

Mi a véleményed az ilyen emberről?

Figyelt kérdés

van egy srác. kinézetét tekintve fehér bőrű 187 magas 75 kg körüli inkább sportosabb alkatú fickó átlagos arccal. nem túl divatos az öltözködése mondjuk egy 5-ös skálán 3 alát érdemelne. se fülbevaló, se pirszing, de van egy tetkója a jobb bokáján, amit csak azért csináltatott, hogy összebarátkozzon a tetováló csajjal. hát nem lett belőle lamour. 24 éves és a szüleivel él. évek óta keményen füvezik. néha berúg, de sok pia után kezelhetetlenné válik. (azt mondja ezért iszik ritkán). faiparban dolgozik valami betanított gépkezelő, állítólag kemény fizikai munkája van. tavaly végre megszerezte a jogosítványt. kocsija még nincs, de szerintem egy jó darabig nem is lesz neki. Van érettségije , szakács szakmája és német nyelvvizsgája, ő mégsem megy ki külföldre inkább nyomatja a kemény melót százezerért. ja és mind ennek tetejében 24 éves létére soha nem volt nővel , soha nem is csókolózott és egyáltalán szemiféle szerelmi kapcsolata nem volt. Azt állítja magáról, hogy szerinte azért nincs barátnője, mert nem szeret hazudni és a nőknek sem szokott. legfeljebb nem mond el mindent.

Mégis milyen jövő vár az ilyenre? Létezik olyan nő akinek kell az ilyen ember? Te élnéd az életét?

2012. márc. 13. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem is mennék külföldre de folyton keresném itthon is a jobb lehetőségeket.

A nőkkel én se vagyok szerencsés pedig idősebb vagyok, mondjuk amit ő mond az baromság, simán az a helyzet h nem úgy alakulnak a körülmények, nem kell hozzá ideológiákat gyártani.

Tehát összességében nem élném az életét mert csak punnyad a pocsolyában, és még 10 év múlva is itt tarthat.

2012. márc. 13. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát gondolom ha neki annyira szar lenne, akkor változtatna rajta. Ha meg jó neki így, akkor meg miért törődsz vele?
2012. márc. 13. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Alapjában biztosan van olyan nő, akinek ez a férfi kell, pontosabban kellene, ha NEM FÜVEZNE ÉS NEM INNA!

Na ilyen ember még akkor sem kell senkinek, ha ő a szupermen.

2012. ápr. 11. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!