Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy mindenkinek...

Miért van az hogy mindenkinek van barátja csak nekem nem?

Figyelt kérdés

Igazából nem vagyok elkésve semmivel,sőt én ellene vagyok annak hogy az én koromban mert csak 14/L vagyok,legyen pasija mert elég értelmetlen dolog még...de most hirtelen eszembe jutot hogy én nem tetszenék senkinek?VAgy csak nem merik elmondani?

Illetve,van akiknek tetszek de azok sokkal idösebbek és az már túl megy a határaimon...

A körülöttem lévő lányok már annyi mindenkivel jártak...

2009. jún. 10. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

én is 14 éves lány vagyok és velem is ez van.

nálam is mindeki jár egy pasival.

egyik osztitársam is járt már 3 pasival,pedig éretlen és csúnya...na jó és eléggé beképzelt!

de a csúnyáknak is lesz párjuk:)

2009. jún. 10. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki megtalálja a párját. Semmi gond ezzel. Biztosan Te is tetszel valakinek, csúnya nő nincsen.
2009. jún. 10. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
en valamivel nagyobb vagyok mint ti es en is ugy erzek..
2009. jún. 10. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 14,5 éves korom óta pasizok 1000-rel. Azelőtt soha, mostmeg nagyon nagyon. Sok csaj azt csinálja, hogy: KELL PASI! Jéézus! Ez nem így működik. Itt érzelem kell. Ha nem vagy szerelmes senkibe, akkor minek fáj emiatt a fejed? Ha majd vkibe belezúgsz, akkor jöhet a "az a pasi kell" hadművelet!
2009. jún. 10. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem is majd észre fogod venni ha eljön a nagy ő addig meg ne idegeskedj ezen.pl itt olvastam egy olyat hogy az anyuka nem bír a 14 lányával discóba akar menni és ott sex-ni a psijával aztán a végén meg leírja hogy a lány rendszeressenél nemi életet.őszintén egy 24 éves lánynak minek kell élnie nemi életet?aztán azon van kiakadva hogy a 12 lánya is discóba akar menni(mellesleg neki is van hapija)aztán nem csodálkoznék ha ő is élne nemi életet.szerintem bőven ráérsz még.én 17 voltam mikor elkezdtem barátkozni a pasikkal és kalakult az egyikkel egy 10 hós kapcsi ,szóval nyugi azért motoszkál benned mert nekik van neked meg nincs.én hiszem azt hogy te is tetszel vkinek sőt mint írtad idősebb pasik buknak rád.(szerintem ott van egy kis irigység is).fel a fejjel
2009. jún. 12. 07:44
 6/7 anonim ***** válasza:
bocs 14 éves csak elütöttem nem 24:)
2009. jún. 12. 07:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, én 27 éves vagyok és nincs jelenleg pasim, teljesen jól megvagyok nélküle is. Igazából, akkor érdemes valakivel együtt lenni, ha szerelmes vagy. Ha pedig éppen nem, akkor foglalkozz mással, úgyis beüt előbb-utóbb az a bizonyos ménkű... :)Jah, nekem 17 éves koromig nem is volt pasim.
2009. jún. 12. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!