Ha tehetnéd felszállnál a Titanicra?
Figyelt kérdés
1912-ben vagyunk a Titanic elsülyedésének évében,te felszállnál az álmok hajójára? De tudnád hogy bekövetkezik majd egy tragédia.Viszont nagyon-nagyon jól éreznéd magad,mivel mondják hogy az álmok hajója volt.2008. ápr. 12. 08:35
1/29 anonim válasza:
persze, és megmondanám a kapitánynak, hogy nagyon-nagyon vigyázzon a jéghegyekkel, és vigyenek nagyon sok mentőcsónakot, meg minden
2/29 anonim válasza:
Persze. Legalább szép véget ér az életem, nem úgy mintha itthon felakasztanám magam.
3/29 anonim válasza:
Tuti nem, nekem gyerekem van, inkább maradnék vele :)
4/29 anonim válasza:
Én felszállnék. ami keveset udok, az elkápráztatott. csak azt sajnálom, hogy a kiállításra nem tudtam elmenni:(
de csak a szerelmemmel, hogy együtt haljunk meg.
5/29 anonim válasza:
Az ismereteink birtokában én a Noé bárkájára szívesebben felülnék... :D
6/29 anonim válasza:
Én aztán nem szállnék fel! Semmi értelme nem lenne, meg amúgy is szar halál lehet vagy vízba fullandi vagy megfagyni benne... :S
7/29 anonim válasza:
Én sem szállnék fel... ti azt mondjátok, hogy inkább megérné meghalni "szépen" a szerelmetekkel, mint a lehető leghosszabb életet végigélni?
Ez főképp érdekes....
8/29 anonim válasza:
Én különben sem látom értelmét az életemnek, szal inkább haljak meg az "álmok hajóján", mint egy kötélen lógva. Szerintem...
9/29 anonim válasza:
en IGEN!!!!...lehet ez nyalasnak hangzik de ha tudnam hogy en is ott talalom meg a szerelmemet akkor 100% hogy fellszallnek!!!...maskent....."AZ ALMOK HAJOJA" pakkor is felszallnek ha tudnam h elsullyed...csak szolnek h a kapitany ne aludjon meg h jeghegy...meg ijenek...szoval en mindenkeppen felszallnek....inkabb halljak meg a szerelmemmel egy hajon meghozza egy alomhajon mint egy erdobe felakasztva magam....jah...es en nagyon vigyaznek arra a nyakekre.....:P:P:P:P:P
10/29 anonim válasza:
... a rémálmok hajója
Vennék egy jegyet rá, csinálnék pár fotót, ahogy állok a hajó előtt, aztán otthon maradnék. 100 évvel később meg az örököseim baromi jó áron eladnák a jegyet valami lökött amerikai gyűjtőnek. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!