Nem vagyok elégedett a külalakommal de a belsőmmel teljesen elégedett vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha megyek az utcán mindig azt hiszem, hogy rajtam rögöhnek, hogy milyen ronda vagyok mit csináljak, hogy ne figyeljek ezekre az emberekre?2009. jún. 10. 15:05
1/6 anonim válasza:
Ha a belsoddel nem lenne gondod akkor nem torodnel olyanokkal, hogy kinevetnek az emberek! En is kuszkodtem sok evig hasonlo erzesekkel de ma mar minden a multe :))
Ugyhogy fel a fejjel es ne gondolj arra, hogy kinevetnek!
Sok sikert!
32/L
2/6 anonim válasza:
Már mért nevetnének ki?Ez butaság...nem tudom h lány vagy vagy fiú...de az biztos h ronda nem vagy...legalábbis én még ronda embert nem láttam.
3/6 anonim válasza:
ha a belsőddel teljesen elégedett lennél, nem tetted volna fel ezt a kérdést, mert akkor elégedett lennél a külsőddel is :)
4/6 A kérdező kommentje:
jah mondjuk van benne valami ha a belsőmel elégedett vagyok akkor a külsőmel is azzal kell lennem
2009. jún. 10. 21:38
5/6 anonim válasza:
Azért ez nem így van. Belsőleg velem sincs gond, külsőre annál inkább. Igazából ezt csak azok érzik át valójában akik ezt effektíven érzik, hogy milyen sz*r dolog is ez. Ez ugyanaz, hogy egy helyes férfi vagy egy jó csaj is lehet belsőleg egy szemétláda, vagy bunkó, ezáltal egy belsőleg kedves megértő intelligens ember is lehet külsőre csúnya. Persze, kinek mi a csúnya, de ha mész az utcán és az emberek 80 %-a ujjal mutogat rád, akkor nem hinném, hogy ezt félvállról lehetne venni, és ott akármekkora az önbizalma az embernek, ez megérinti belsőleg is.
6/6 anonim válasza:
énis ezt érzem, de helyes vagyok:D ez amolyan beképzelt dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!