Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi különböztet meg titeket az...

Mi különböztet meg titeket az állatoktól?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 00:27
 1/7 cathilina ***** válasza:
Csak két lábam van és tudok írni. Na meg az agyam is összetettebb valamivel.
2012. márc. 11. 00:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Az hogy tudok emberszerűen gondolkodni, az ösztöneimet én uralom, nem azok irányítanak engem. Sok más nem. Végülis az ember is állat, csak gyorsabban fejlődött értelmes lénnyé. Nem tartom kizártnak, hogy sok sok év múlva a kutyák, macskák, stb. is eljuthatnak erre a szintre. Már ha lesz elég idejük.
2012. márc. 11. 00:36
 3/7 anonim ***** válasza:
mondjuk így több esélyünk van arra, hogy tudatosak legyünk mint az állatok
2012. márc. 11. 01:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmi.Mi is csak állatok vagyunk,a tudomány és mi is tagadjuk,de ugyanúgy ösztönök és érzések irányítanak akármennyire nem ismerjük be magunknak,mi is csak állatok vagyunk.Valamivel fejlettebbek és gondolkodóbbak,de ez nem mentség,az ember is egy ösztönlény.
2012. márc. 11. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Be tudom hajlítani a hüvelykujjamat
2012. márc. 11. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát bennem az életben maradás ösztönén kívül nincs semmi. Milyen ösztönök vannak még?
2012. márc. 11. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Az állat teszi azt, amit tennie kell. Nincs döntési lehetősége, hogy a jót vagy a rosszat válassza.

AZ embernek van döntési lehetősége, mégis a legtöbben úgy élnek, mintha nem lenne, ezért ők csak emberbőrbe bújt állatok.

Én próbálok úgy élni - és dönteni - hogy jót tegyek és ne átsak se az embereknek, se az állatoknak, se a természetnek.

2012. márc. 12. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!