Miért utált meg?
12 éves lány vagyok, hatodikos. Hatodikban új suliba mentem. Egy osztálytársammal elkezdtem barátkozni, Fruzsival. Egy ideig jóban is voltunk, bemutatta nekem a hetedikes barátnőit is.
De egy idő múlva megutált, és most nagyon undok módon viselkedik velem. Igaz, én jobb tanuló vagyok nála, a félévi bizim is jobb lett, mint az övé. Volt, amikor egymás mellett ültünk. Megnyertem egy helyesírási versenyt, ő mondta hogy gratulálok vagy valami ilyesmit, de irigynek tűnt! Szerintetek is irigy rám és azért olyan undok velem? És abban mesterkedik hogy megutáljanak a többiek a suliban! Szerencsére jövőre már nem fog ide járni. De hogy lehet ilyen szerintetek valaki?

Nem! Én nem vagyok beképzelt! Csupán bizonyos dolgokban jobb, mint ő! Azért mert az igazságot mondom nem vok beképzelt...
Ne mondjátok ezt

Lehet ami neked normális, az neki nem.
Én sem bírom ha valaki versengeni akar velem, az nem barátság.
Örül szerintem neki, hogy megszabadul tőled.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!