Miért utált meg?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok, hatodikos. Hatodikban új suliba mentem. Egy osztálytársammal elkezdtem barátkozni, Fruzsival. Egy ideig jóban is voltunk, bemutatta nekem a hetedikes barátnőit is.

De egy idő múlva megutált, és most nagyon undok módon viselkedik velem. Igaz, én jobb tanuló vagyok nála, a félévi bizim is jobb lett, mint az övé. Volt, amikor egymás mellett ültünk. Megnyertem egy helyesírási versenyt, ő mondta hogy gratulálok vagy valami ilyesmit, de irigynek tűnt! Szerintetek is irigy rám és azért olyan undok velem? És abban mesterkedik hogy megutáljanak a többiek a suliban! Szerencsére jövőre már nem fog ide járni. De hogy lehet ilyen szerintetek valaki?

2012. márc. 10. 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, hogy Te beképzelt vagy? Nekem nagyon ez jön le..
2012. márc. 10. 17:56
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem! Én nem vagyok beképzelt! Csupán bizonyos dolgokban jobb, mint ő! Azért mert az igazságot mondom nem vok beképzelt...

Ne mondjátok ezt

2012. márc. 10. 18:03
 3/11 anonim ***** válasza:
De szerintem te versenyzel vele..
2012. márc. 10. 18:15
 4/11 A kérdező kommentje:
nem... én normális voltam, és ő megutált vmiért.
2012. márc. 10. 18:26
 5/11 anonim ***** válasza:
24%

Lehet ami neked normális, az neki nem.

Én sem bírom ha valaki versengeni akar velem, az nem barátság.

Örül szerintem neki, hogy megszabadul tőled.

2012. márc. 10. 18:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem is az jött le, hogy, ha nem is beképzlet, de dicsekvő vagy. Egyébként mi lenne, ha megkérdeznéd tőle?
2012. márc. 12. 21:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Elvileg úgy van h azt állítja h elvettem tőle a barátait
2012. márc. 13. 14:23
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Akkor viszont ott vannak neked ők
2012. márc. 13. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Hát az élet már csak ilyen. Engem is utálnak sokat pusztán azért, mert én okosabb/helyesebb/gazdagabb vagyok mint az átlag. Alázd meg azt a p*csát amikor, ahol csak tudod, aztán majd megtanulja mi a rend.
2012. márc. 16. 01:16
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
jah az jött le h beképzelt vagy.. ezért utálhat :D én most hetedikes vok és én is új suliba kezdtem az évet és akivel elkezdtem barátkozni a tanulmányi eredményem jobb lett mint az övé és még sem utál. sztem nem a tanulmányi eredményed miat utált meg hanem sztem van vmi olyasmi a megjelenésedbe ami neki nem szimpi. és az elején még azért volt veled jóba mert nem ismert :D ez van. :D
2012. márc. 16. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!