Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változzak meg?

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

kicsit puhos vagyok.. + gyenge :(

mostanság vettem észre, hogy a termetemhez képest eléggé gyenge vagyok.. szeretnék nyáron megizmosodni + pár kilót lefogyni.. van itthon súlyzónk, + tok végezni aerob jellegü mozgást, szal van rá lehetőség... de nagyon lusta vagyok .. délután haverokkal vagyok, este pedig már fáradt ilyenekhez..

ha délelött csinálnám jobb lenne? ha csinálom egy ideig folyamatosan majdnem minden nap sikerülhet megváltoznom?

2009. jún. 9. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csak kitartás kérdése, együtt is sportolhattok valamit a barátokkal. Sok sikert! (de az egészséges étkezés ugyanolyan fontos).
2009. jún. 9. 23:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Menni fog az!Hidd el csak az eleje nehéz.A barátom elégg csonti volt.Mondtam neki menjen el gyúrni,előszőr nehezére esett aztán már kb 2 éve csinálja és már kivánja a szervezete a "mozgást".Csak vegyél erőt magadon.
2009. jún. 10. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!