Önértékelési gondokra milyen tanácsokat tudtok adni?
Figyelt kérdés
Esetleg volt tapasztalat is? Kinek hogy sikerült legyőzni aggályait?2009. jún. 9. 21:05
1/4 anonim válasza:
próbáld elfogadni magad...
nekem sem sikerült még teljesen.. kezdem magam elfogadni..
de sok minden nem tetszik még magamon :(
próbálj szerintem arra gondolni, hogy senki se tökéletes.. te sem.. de szép vagy azért mert... /nem csak kívül, belül is/
2/4 anonim válasza:
Szia!Nem írtad hány éves vagy,de gondolom fiatal.A legtöbb esetben az egész a családban kezdődik,(szülők)esetemben legalábbis,én egyebet se hallottam,csak azt,hogy te ehhez úgysem értesz,te ilyen,te olyan vagy..... A saját tapasztaltaim szerint sokat segíthetnek a barátok is!Járjatok el együtt szórakozni,sportolni,vagy mindegy mit csináltok,csak ne maradj egyedül,mert akkor egyebet se csinálsz,mint jártatod az agyad.Amikor én ilyen gondokkal küzdöttem,a bátyám azt mondta,gondoljak arra,hogy a másikból is csak sz@r jön ki!!!!Komolyan mondom,elég volt erre gondoljak,és és soha többet nem paráztam! Semmivel se ér többet a másik,még akkor sem,ha több pénze van,jobb tanuló,vagy mert a főnököd,és még sorolhatnám!Úgyhogy fel a fejjel!!!:)
3/4 anonim válasza:
Menj el önismereti tréningre. Rengeteget segít az önértékelés rendezésében.
A neten találsz ilyeneket.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, vannak nálam ilyen időszakok, nem úgy kell elképzelni h állandóan siratom magam:)tudom h ez pár hét és elmúlik,csak nem tudom h ezt h kerülhetném el.(az ilyen időszakokat)családdal nem hiszem hogy baj lenne mindig biztatnak, csak hát az emberben az benne van h a rokon az biztos elfogult vele szemben. Igazából barátaim nincsenek, aki van az messze lakik és nagyon ritkán tudunk találkozni úgyhogy akkor ez is baj lehet.
2009. jún. 10. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!