Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz? 19 évesen Naruto, anime...

Gáz? 19 évesen Naruto, anime fan vagyok, van egy csomó figurám, Mangám, és poszterem. Sőt, Narutos pólóban járok.

Figyelt kérdés

sok Animés barátom is van, és nem csak a neten, hanem normálisan is, viszont ők 15-16 évesek...

19f

2012. márc. 5. 17:03
1 2
 11/15 kingazsanett válasza:
Szia szerintem nem gáz.Én 20 vagyok és én is anime fan vagyok.Én is egy ideig gyűjtöttem a Dragon Ball figurákat.Igaz hogy nem hordok olyan pólót de szerintem, az sem gáz szerintem cuki.
2012. márc. 12. 18:11
 12/15 anonim válasza:
Nem gáz.Én 18 vagyok,szintén naruto fan.Ps3-at is naruto játékok miatt vettem.
2012. márc. 13. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
én meg 19évesen songokut nézek :)
2012. jún. 3. 16:13
 14/15 TheDarkGirl válasza:
Én 16 éves láyn vagyok és tele van a szobám sasori-s meg gaara-s plakátokkal. Nagyon imádom a Naruto animét,és sztem egyáltalán nem vagy gáz,inkább cukiii! <3 Én leginkább olyan fiúval szeretnék járni,aki ugyanúgy szereti az animéket,mangákat és japánt ;)
2012. jún. 23. 19:39
 15/15 anonim válasza:
A Naruto pont nem gáz !!!!
2015. okt. 19. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!