Gáz? 19 évesen Naruto, anime fan vagyok, van egy csomó figurám, Mangám, és poszterem. Sőt, Narutos pólóban járok.
Figyelt kérdés
sok Animés barátom is van, és nem csak a neten, hanem normálisan is, viszont ők 15-16 évesek...
19f
2012. márc. 5. 17:03
11/15 kingazsanett válasza:
Szia szerintem nem gáz.Én 20 vagyok és én is anime fan vagyok.Én is egy ideig gyűjtöttem a Dragon Ball figurákat.Igaz hogy nem hordok olyan pólót de szerintem, az sem gáz szerintem cuki.
12/15 anonim válasza:
Nem gáz.Én 18 vagyok,szintén naruto fan.Ps3-at is naruto játékok miatt vettem.
13/15 anonim válasza:
én meg 19évesen songokut nézek :)
14/15 TheDarkGirl válasza:
Én 16 éves láyn vagyok és tele van a szobám sasori-s meg gaara-s plakátokkal. Nagyon imádom a Naruto animét,és sztem egyáltalán nem vagy gáz,inkább cukiii! <3 Én leginkább olyan fiúval szeretnék járni,aki ugyanúgy szereti az animéket,mangákat és japánt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!