Gáz? 19 évesen Naruto, anime fan vagyok, van egy csomó figurám, Mangám, és poszterem. Sőt, Narutos pólóban járok.
sok Animés barátom is van, és nem csak a neten, hanem normálisan is, viszont ők 15-16 évesek...
19f
Hát én szerintem a Naruto borzalmas egy dolog... de én meg világhírű Született Feleségek rajongó vagyok... szerintem egyik dolog se gáz...
gondolj bele ha gáz dolgok lennének egyiket se gyártanák valószínűleg, hiszen akkor senki sem nézné...
20F
Pár évvel idősebb vagyok nálad.Az anime király sőt az xbox meg a playstation is.Úgyhogy fossál rá ha valaki szerint gáz!
Ui:Ha esetleg nem ismernéd ezt:Conan a detektiv -akkor sürgösen pótold!
Nem gáz, ha Naruto (vagy akármilyen) fan vagy - még ha 80 évesen is, akkor sem!
Csak tudd, hogy hol a határ, mert ha a fanatizmusod valami iránt elhatalmasodik feletted, az már nagyon is gáz!!
Itt a legjobb példa a számodra: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__23..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!