Egyedül érzem magam. Mit tehetnék, ha nem járok bulizni?
Figyelt kérdés
Nekem elég lenne, ha meghallgatna valaki, ha valakivel eltudnék beszélgetni, vagy bármi. Írna valaki üzit? 18f2012. márc. 3. 11:51
1/7 anonim válasza:
Még egy szerencsétlennel több. -.- 21l
2/7 anonim válasza:
Én velem is így van, valamikor interneten szoktam beszélgetni de azt meg sokan utálják, interneten való beszélgetést. 15/F
3/7 anonim válasza:
A buliba az emberek a baratjaikkal szoktak menni az esetek tobbsegeben.Szal a bulinak koz nincs ahhoz h neked nincsenek barataid, ott esetleg csajozhtsz vagy tovabb erositheted a baratsagaidat.Probalkozz a suliban, vagy nem tom tanulsz e vagy sem, akkor munkahely, klubbokban, szakkorokon, olyan forumokon ahhol hasonlo erdeklodesu emberek vannak, mint te , probalj kontaktusba lepni.stb,stb.
4/7 anonim válasza:
Most mért lenne szerencsétlen ?
Honnan tudjátok hogy az ő hibája ?
Nem tudom mit csinálj :( én is így vagyok
5/7 anonim válasza:
Én is így vagyok, néha, bár azért eljárok néha csavarogni, ismerősökkel, haverral hétvégente, éjszkai élet, ugye... ahelyett, hogy még jobban elszomorítjátok, a másikat, legalább saját tudásotok szerint, próbálatok meg segíteni neki! Nos sokat tudnék neked, (nektek) írni,... de most inkább egy filmet ajánlok nektek A Titokc filmet! Nézzétek meg,! Ha hiszitek ha nem, ez után a film után, teljesen megváltozott, a gondolkodásmódom, és rá 1-2 hétre, már "bekövetkezett" életem "első" bulija:D eszméletlen hangulatos este volt, mert használtam ,a titkot! Azóta nem használom tudatosan, ezért vannak most, néha depresszióim...:D 20/F
6/7 anonim válasza:
En elkezdtem nezni a Titkot, de öszinten szolva baromsagnak tartom, nem hiszek benne. Neha nekem is jol jönne valaki, akivel csak ugy lehetne dumalni, szoval... Esetleg irhatsz, kedves kerdezö...:)
21L
7/7 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok nekem is nyugodtan írhatsz! itt az email-em is hogyha ott jobb : DeadGirlinTears@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!