Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyedül érzem magam. Mit...

Egyedül érzem magam. Mit tehetnék, ha nem járok bulizni?

Figyelt kérdés
Nekem elég lenne, ha meghallgatna valaki, ha valakivel eltudnék beszélgetni, vagy bármi. Írna valaki üzit? 18f
2012. márc. 3. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Még egy szerencsétlennel több. -.- 21l
2012. márc. 3. 12:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Én velem is így van, valamikor interneten szoktam beszélgetni de azt meg sokan utálják, interneten való beszélgetést. 15/F
2012. márc. 3. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
A buliba az emberek a baratjaikkal szoktak menni az esetek tobbsegeben.Szal a bulinak koz nincs ahhoz h neked nincsenek barataid, ott esetleg csajozhtsz vagy tovabb erositheted a baratsagaidat.Probalkozz a suliban, vagy nem tom tanulsz e vagy sem, akkor munkahely, klubbokban, szakkorokon, olyan forumokon ahhol hasonlo erdeklodesu emberek vannak, mint te , probalj kontaktusba lepni.stb,stb.
2012. márc. 3. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Most mért lenne szerencsétlen ?

Honnan tudjátok hogy az ő hibája ?

Nem tudom mit csinálj :( én is így vagyok

2012. márc. 3. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, néha, bár azért eljárok néha csavarogni, ismerősökkel, haverral hétvégente, éjszkai élet, ugye... ahelyett, hogy még jobban elszomorítjátok, a másikat, legalább saját tudásotok szerint, próbálatok meg segíteni neki! Nos sokat tudnék neked, (nektek) írni,... de most inkább egy filmet ajánlok nektek A Titokc filmet! Nézzétek meg,! Ha hiszitek ha nem, ez után a film után, teljesen megváltozott, a gondolkodásmódom, és rá 1-2 hétre, már "bekövetkezett" életem "első" bulija:D eszméletlen hangulatos este volt, mert használtam ,a titkot! Azóta nem használom tudatosan, ezért vannak most, néha depresszióim...:D 20/F
2012. márc. 3. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:

En elkezdtem nezni a Titkot, de öszinten szolva baromsagnak tartom, nem hiszek benne. Neha nekem is jol jönne valaki, akivel csak ugy lehetne dumalni, szoval... Esetleg irhatsz, kedves kerdezö...:)

21L

2012. márc. 6. 18:11
 7/7 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok nekem is nyugodtan írhatsz! itt az email-em is hogyha ott jobb : DeadGirlinTears@freemail.hu
2012. márc. 31. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!