Hülyeség hitegetnem magam, hogy fel tudjak állni ebből a
helyzetből?
Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk, visszaút már nincsen, igazából tudom. De amikor erre gondolok, akkor megbénulok, nincs kedvem semmihez, nem érdekel semmi, nem megy a munka, szörnyen érzem magam. Vannak napjaim viszont, mikor belém tör a remény, hogy még együtt lehetünk, és olyankor neki akarok megfelelni, és tök jól megy minden. Én is érzem, hogy ez nem egy egészséges állapot, de nem hagyhatom el magam, és motivációnak végülis megfelelő. Vagy ebbe így beleőrülök?
2012. márc. 2. 07:29
1/9 anonim válasza:
Nem ismerjük az előzményeket.
2012. márc. 2. 07:55
2/9 Szeibert László válasza:
Szia,nekem most Decemberben lett vége egy 5 éves kapcsimnak,lett egy szép kisfiúnk,most pereskedünk érte én Dec.2 óta nem láttam a gyereket,ha erős vagy és nem hagyod el magad fel tudsz állni nekem is sikerült,ha nincs vissza út akkor kb három hónap és könnyebb lesz!Nyugodj le kicsit és majd meglátod talpra fogsz állni!
2012. márc. 2. 07:58
3/9 anonim válasza:
Szia! Fel a fejjel! Talpra fogsz állni. Én 2003-ban éltem át pontosan ugyanezt, ugyanígy. Én is áltattam magam, hogy még leszünk együtt, ha megváltozom, és megpróbálok neki megfelelni, de szép lassan ráébredtem, hogy ez nem vezet sehová. Miután képes voltam belátni, hogy tényleg vége, végigmentem a gyászfolyamaton. Nyalogattam a sebeim, vagdalkoztam, begubóztam. Aztán rájöttem, hogy jobban is jártam így. Napról napra egyre kevesebbet gondoltam rá, míg egy nap arra ébredtem, hogy eszembe se jutott, es már nem fájt, ha valaki véletlenül szóba hozta a közös emlékeket. Ez eltelt néhány hónapig, de képes lettem nyitni mások felé, végül megtaláltam a másik felemet, azt, aki tényleg hozzám való, akivel kölcsönösen elfogadjuk egymást. 2005-ben házasodtunk, azóta is imádjuk egymást, van egy gyönyörű lányunk.
2012. márc. 2. 08:03
4/9 anonim válasza:
nem hülyeség. most neki akarsz megfelelni, viszed előre az életed szépen és minél többet teszel meg azért hogy jobb legyél és fejlödj, annal több jo dolog fog veled történni. aztan ha nagyon szerencsés vagy "kinövöd" a párod, vagy átlagos esetben szerintem jönni fog valami más (nem feltétlenul másik személy) amire koncentrálhatsz és elvonja a figyelmed.
egyszer ugyis tulleszel rajta, vagy visszakapod, vagy valami lesz, és addigis nem árt ha nem az önsajnálatba süllyedsz bele
2012. márc. 2. 08:04
5/9 A kérdező kommentje:
Az előzmények: 3 évet éltünk együtt, együtt epítettük a céget, amiben mindketten dolgozunk. Én az utolsó egy évben totál meghülyültem, persze ezt akkor még nem láttam. Mindegy, lényeg a lényeg, hogy belefáradt, amit meg is értek, én meg felismertem a hibáimat, és jobban szeretem, mint valaha. 3 hete mentünk szét, neki van új, hozzáillő lány, én meg bőgök a cuccai között, mert még azokat se vitte el. Jobb napokon éltet a kedvessége, a mosolya, a remény, hogy még szeret, de mikor arra gondolok, hogy már nincs esély, akkor elhagy minden erőm. Tudom, hogy irreális, de az életem egyéb területei szempontjából talán jobb ha maradok a reménykedésnél.
2012. márc. 2. 08:05
6/9 anonim válasza:
Egyértelmüen kimondta hogy ne reménykedj(egy másik kérdésnél ezt irtad)tedd ezt.Probálj más felé nyitni,lásd hogy vannak más fiúk is a világon.Idővel könyebb lesz,főleg ha azt látod hogy a másikkal boldog,rájösz hogy uj utat kell keresned.
2012. márc. 2. 08:13
7/9 anonim válasza:
Ne neki akarj megfelelni,az idő mindent sebet szépen begyógyít.
Kedve s 2 .hozzászóló apuka.Miért pereskedsz a gyerekért!!!Személyem szerint a gyereknek az anyuka mellett a helye.Én sose venném el a feleségemtől a gyerekeket pedig imádom őket.
2012. márc. 2. 08:21
8/9 anonim válasza:
jajjj kérdező már 1x feltetted ezt a kérdést csak másképp.Leírtuk/írták a válaszokat ne reménykedj!!!!ha nem te voltál bocsika
Kedves komentelő,egy nem a kérdésre válaszolsz ergo ez nem illik ide!Kettő akkor már el mondom!Nem az anyja mellett a helye ha szülő vagy megérted hogy a gyereknek a család mellett a helye!Három mert nem engedi hogy lássam a fiamat és elhozzam de ez magán ügy!Nem itt és nem a kérdezőnek írtál választ!Privát levélben kérném ha akarsz valamit,mint látod én a nevem felvállalom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!