A kisgyerek, aki voltál, mit gondolna arról, aki most vagy?
Buszke lennek magamra, boldogtalan gyerekkoromat, felvaltotta egy boldog kiegyensulyozott felnottkor, meg csodalatos csaladi elet :))
32/L
Én vagyok, aki azt írta, megölné magát.
Most nincs olyan pocsék kedvem, úgyhogy kifejtem. :-)
Meglepődne, hogy meddig jutott, negatív értelemben. Megnyugodna, hogy az anyukája most is olyan, amilyen volt, és nem benne van a hiba (régen mindig önmagamat hibáztattam, amiatt ahogy anyám viselkedett).
Nagyon elkeseredne, mert nem találom a helyem a világban, és semmit nem értem el eddig, abból amit szeretett volna. Mindig is sikeres akartam lenni és boldog, színésznő és táncosnő és rendőrfőnöknő, és magamnak akartam tudni a világot. :-)
DE ha a mai napomat is látta volna, akkor rájönne, hogy semmi sem lehetetlen, ugyanis ma minden vizsgám sikerült! :D
És valamilyen szinten biztos büszke is lenne rám, mert már írtam több novellát (kiskoromban is próbálkoztam, pedig írni is alig tudtam :-D), szépen rajzolok, valamint gondoskodó és segítőkész vagyok azokkal, akiket szeretek, több embernek jelentettem már mentsvárat, pedig nem vagyok idős, sőt. :-) És megnyugodna, hogy hiába volt minden olyan szörnyű, azért sokat jelent az a tapasztalat.
Pozitív és negatív csalódás is érné, és biztosan nem ölné meg magát... :-)
Csodálkozna,hogy az a néni miért van állandóan feketében,miért hord fura cuccokat,meg össze-vissza rongyolt ruhákat. Körberöhögne hogy mennyire lerontottam a jegyeimet,és hogy milyen szótlan vagyok.
Azt hiszem kb. ennyit gondolna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!