Megennél-e egy kilogramm kutyaürüléket három milliárd forintért?
Nem.
Egy késhegynit sem..ugyan már, egyébként is mit kezdenék annyi lóvéval? :D
Utálom a pénzt, felesleges rossz, megkeseríti az életünket, minden erről szól, sokszor még az emberi érzelmek is..barátság, szerelem.
Nagyon remélem, hogy soha senki sem fog nekem ilyen üzletet felajánlani :D
Szerintem megtenném, mert ki nem tenné meg ennyiért? De ha belegondolok, oké hogy meglenne a pénz... és utána? Mert ugye az életem teljessen felborulna. Ha ennyi pénzem lenne mindenre csak költeném, semminek sem lenne értéke, a személyiségemre is kihatna, szép lassan minden embert elveszítenék aki számított. Ha pedig elosztogatnám utána utálnám magam amint nekem vagy egy barátomnak/családtagomnak anyagi problémája támad... ebbôl nehéz lenne jól kijönni...
Még 10-et is:D
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem megér pár óra szenvedést ha cserébe a hátralévő életemben nem kell foglalkoznom az anyagiakkal:D
3 milliárd ft? még 2 kilót is késsel villával...
nem hiszem el hogy van akinek nem kell ennyi pénz mert elvesznek az értékek bla bla bla -.-"
berakom a bankba napi kamatből dúsgazdagon megélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!