Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy könnyebben...

Miért van az, hogy könnyebben megtudok nyilni olyan embereknek akiket kevésbé ismerek de akiket nagyon is azoknak nehezen?

Figyelt kérdés

Mindig próbálom elrejteni az emberek elől a problémáim, de h mégis rá szánom magam hogy elmondjam hamarabb teszem meg egy olyan embernek akivel nem egy helyen lakunk, aki nem annyira és én sem őt.

Mindig is az a típus voltam aki a csöppségekért segítséget kért de ha nagyobb volt a baj titkoltam még ha rólam is volt szó és ha már nem bírtam elmondtam egy olyan embernek aki totál nem ismer engem.Nem tudom hogy megy ez és hogy tudnék-e rajta változtatni?

Beszélgetni sokat tudok néha túl sokat is és mindenhez hozzá tudok szólni, és magánéleti tanácsokat is tudok adni szóval nem az a baj, hogy félénk vagyok :)

16/L

1

2012. febr. 18. 09:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyszerű, mert azok, akik kevésbé ismernek, azok kevésbé is tudnak visszaélni azzal, amit elmondsz nekik.

Vagyis ettől félsz.

2012. febr. 18. 10:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok vele. Ezért is van az, hogy gyakorta itt vannak a legjobb barátaim..
2012. febr. 20. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!