Hogyan tanuljak meg konfrontálódni?
Kedves Kérdező!
Hacsak nem vagy Chuck Norris - amit kétlek - akkor nem tartom túl biztatónak, ha 2 v 1-es konfrontációba akarsz kerülni. Nyilvánvalóan az se megoldás, ha elhúzódsz, mivel akkor látják, hogy nem kell félniük, és tovább nevetnek rajtad. Én azt javaslom, hogy próbáld lazán venni a dolgot. Te is mondj hasonló oltásokat, vagy valamit, amit ők kitalálnak. Akár meg is kedvelheted őket. Te feltehetően intelligensebb vagy nálunk, ne gyűlöld őket azért, mert ők ebben lelik a szórakozásukat. Mutasd meg, hogy te is tudsz valamit, te is tudsz hülye beszólásokat mondani. Ne hagyd, hogy kigúnyoljanak, nevess velük együtt!
Sok szerencsét!
Szerintem túl sokat vársz el magadtól. Hány éves vagy? Mert gondolom 14-17 között.
Nyugi, nem probléma, ha még nem tudsz férfiként viselkedni. Az majd idővel kialakul. Valószínűleg még a személyiséged is formálódik.
Tanulj valami önvédelmi sportot vagy valamit, hogy ne érezd magad ennyire védtelennek. Aztán próbálj új embereket megismerni, légy nyitott. Olvass, tanulj dolgokat, hogy több fogalmad legyen a világról és arról, ki is vagy te (vagy ki akarsz lenni).
Ha ismersz pár fogást, és meg tudod magad védeni, illetve ha tudsz dolgokat a világról, kis tudod fejezni magad akkor tudsz majd konfrontálódni is, mert lesz elég önbizalmad.
Egyébként pedig nem szégyen, ha valaki nem szeret "ütközni", vagy fél és inkább lelépne. Én nem gondolom, hogy valaki nem férfi, ha ilyenkor inkább eltűnne verekedés helyett. Van, aki nem szereti az ilyesmit, ez önmagában még nem probléma.
Szia
Én azt mondom hogy ha valaki beléd köt igen is állj ki magadért. Ha meghúzod magad annál rosszabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!