Az jó, hogy nekem Mihael Jackson a példaképem?
Mivel , hogy nem ismersz , persze , hogy mondhatnád. Ugyanúgy Jacksont se ismerte egy rajongója se , csak amiket az újságok leírtak róla.
De , én még nem keveredtem gyanúba se , viszont ő igen . És nem tudhatjuk , hogy valóban hogyan szerette a gyerekeket.
Ezt is aláírom !
Kár lenne ezen vitatkozni. Te nem hiszed el a sztorit , én simán kinézem belőle. A valóságot mi nem fogjuk megtudni.
Ne haragudj , de engem nem foglalkoztat annyira , hogy még olvasgassak utána is. Épp elég , amit a karrierje kezdetétől hallottam róla.
Eredetileg, az alapkérdésre volt a véleményem , hogy egyértelmű nem. Amint , megláttam a kérdező nevét rájöttem , hogy igazán nem is véleményt vár , hanem megerősítést. :D
Michael Jackson példaképként inkább egy énekes, táncos és/vagy előadó számára megfelelelő, mert ő ebben a szerepben alkotott nagyot és így ismeri az egész világ. Te viszont emberként tartod követésre méltónak, ami végülis lehetséges, bár nem ismered igazán.
Vannak nála jobb emberek is, ahogy egy előző hozzászóló írta, Jackson civil személyként sokat nem tett, de az figyelemre méltó, hogy adakozott, és nem ült a millióin.
Az, hogy pedofil: hazugság! Ajánlom mindenki figyelmébe: [link]
Aki jól tájékozott az tudja, hogy halála után az első gyerek aki megvádolta pedofíliával bevallotta, hogy nem volt igaz semmi, a szülei találták ki. A második pert pedig megnyerte. Az elsővel is így lett volna, ha nem állapodik meg velük peren kívül, amit el is fogadtak. Hozzá tenném egy tisztességes szülő, akinek "megrontják" a gyermekét, addig nem nyugszik, míg az elkövető börtönbe nem kerül. Erről ennyit!
Lehet a példaképed, a negatív dolgok ellenére is, persze ezeket nem kell átvenni, a sztárságnak van egy vele járó hátulütője, körbe kéne nézni. Irányított bábuk pedig a mostani énekesek, Michael Jackson pont nem volt az!
"Ne haragudj , de engem nem foglalkoztat annyira , hogy még olvasgassak utána is"
Akkor Olyan dologhoz ne szólj hozzá, amiről nem tudsz semmit! Véleményt alkotni csak úgy lehet ha ismered a történetet, jól tájékozódott vagy és utána olvasol a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!