Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért jött ez elő, annyira...

Miért jött ez elő, annyira rossz, és nehéz?

Figyelt kérdés

Egy éve a párommal élek, nagyon szeretem, de 3 hónapja jelentkezett, fejfájás, emiatt mindenen átmentem(ct,gerinccsapolás, agyi érfestés)nagyon nehéz volt, ráadásul eü-i suliba járok, utolsó félévem lett volna,de nem tudtam befejezni, mert egyszerűen nem tudtam bemenni a klinikára(gyakorlatra) Azóta itthon, vagyok és egyre csak süllyedek, egész napom csak tengés lengés,a házimunkán kívül! De egyszerűen nem tudok elmenni sehova, félek elindulni! tudom hogy ez pánikroham féleség, meg szorongás!

légyszi írjatok valami jó tanácsot, a pszichológuson kívül,

2012. febr. 16. 13:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Depressziós voltam és féltem utazni. Dilibogyókat is szedtem.

Aztán egyszer elegem lett, először a bogyókat dobtam el, aztán kerestem életcélt, és azt próbáltam megvalósítani. Fontos, hogy az életcél olyan legyen, amit egyedül is el tudsz érni.

Az olyan, hogy legyen jó munkám, meg kocsim, nem életcél.

2012. febr. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!