Zottyabalazs kérdése:

Mi baj van velem?

Figyelt kérdés
Egyszereűen nem tudom mi bajom van mindig elfelejtek valamit és a legrosszabb hogy mindig ugyanazt pl.:anyám megkér hogy pakojjam el ami elvan mosogatva en azt mondom rendben és 2 perc mulva azt is elfelejtem hogy megkért valamire.Mi bajom van?
2012. febr. 14. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Látom a nevedből, hogy valószínűleg fiú vagy! Nem szeretnél elpakolni és elengeded a füled mellett nem figyelsz arra amit mondd!
2012. febr. 14. 18:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Csak azt felejted el, ami nem is érdekel? Vagy úgy általánosan mindent?
2012. febr. 14. 19:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Mindent elfelejtek, nem csak ami házimunkával kapcsolatos.
2012. febr. 14. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincsenek véletlenül mostanában lelki problémáid, nem vagy depressziós?
2012. febr. 14. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok 50 évesen. Rossz a memóriám, másban meg jó vagyok.

Ja és ha belemerülök valamibe, se látok, se hallok.

Egy megoldás van, amikor mondják, akkor csináld meg azonnal. Ha később kell, állítsd be az órádat, időzítő, stb., hogy csörögjön.

2012. febr. 14. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak ő valószínűleg nem 50 éves...
2012. febr. 14. 20:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát fiatalabb vagyok mint ötven és nem igen vannak lelki gondjaim.
2012. febr. 14. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha stresszes se vagyok, akkor lehet, csak egyszerűen szétszórt vagy. Pihenjél egy kicsit, meditálj, vagy csinálj amit épp szeretnél ahhoz hogy kikapcsolódj. Ha nem változik akkor próbálj meg orvosnál érdeklődni.

Amúgy mióta vannak ilyen gondjaid, nem tudod mitől lehet, valami eseményhez kötni?

2012. febr. 14. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Én azt javasolnám neked, hogy fejleszd az agyad, kezdj el sakkozni, vagy valamilyen logikai játékkal játszani, ahol fontos a figyelem. Ne hagyd, hogy bármi is megkerülje a figyelmed!

Sőt, jobb az, ha rögtön megcsinálsz valamit, és nem halogatod. Ez is egy rendkívül rossz tulajdonság.

2012. febr. 15. 02:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. febr. 16. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!