Miért utálok annyira ruhákat hajtogatni? Leginkább a szárítóról öltözködöm.
Figyelt kérdés
Mindent megcsinálok itthon, amit kell, mindent!! De a ruhák kupacokban állnak itt-ott, mert kiver a víz, ha el kell kezdeni a szekrénybe rendezni őket. A vasalásról meg inkább nem is beszéljünk! Van ezzel más is így?2009. jún. 3. 13:22
1/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. A kiteregetéssel nincs bajom, de amikor le kéne szedegetni....
2/6 anonim válasza:
Nálam az a durva, hogy még kiis vasalom a ruhákat, összehajtogatom, szétválogatom, de egyszerűen képtelen vagyok betenni a szekrénybe. Az ágyon, a széken, az üveg asztalon is kupacok vannak, az étkezőben a szék támláján pulcsi lóg stb. Ugyan ez a helyzet a cipőkkel. Sokszor már átesek rajtuk, de nem raknám be a cipősszekrénybe.
3/6 A kérdező kommentje:
:-)
2009. jún. 3. 13:39
5/6 anonim válasza:
én is utálok hajtogatni beszoktam gyűrni a szekrénybe:)
mindig olyan gyüröttek a ruháim
15/L
6/6 anonim válasza:
Én is a szárítóról öltözködöm többnyire, vasalni meg egy évben ha kétszer szoktam. a téli cipőket is csak hétfő délután kezdtem el kisuvickolni, hogy tisztán tegyem be őket a cipős szekrénybe, mert eddig az ajtó előtt porosodtak, de azóta is az udvaron vannak "száradni", majd ha jön az eső behozom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!