Te tipikus magyarnak tartod magad?
Igen.
Falun nőttem fel, városban tanultam, városban dolgozom, átlag fizetésért. Sok hozzám hasonló van, szóval tipikus magyarnak tartom magam.
Előzőnek:
Ez a legjobb, amit tehetsz. Telepedj le külföldön és szerintem felejtsd is el minél hamarabb, hogy valaha is volt közöd ehhez a nemzethez.
Ilyen érzésekkel csak boldogtalan lennél ebben az országban, folyton az elszalasztott lehetőségen szomorkodnál és csak rombolnád az amúgy sem túl fényes hangulatot, amire az ittmaradóknak (pl. családod) nagyon nincs szükségünk.
Csak annyit kérek Tőled, hogy ha majd külföldön élsz, ne keltsd rossz hírünket, ne "fikázd" az országot és a mégmindig magyar emereket (pl. családod) mert ezzel is csak az itt maradóknak ártanál.
Bocs kérdező, de ezt el kellett mondanom.
14:28 Sztem inkább a kettő között lehet az igazság, az első verziót ebben a formában a libsik terjesztik :)
Amúgy a mai tipikus magyar buta, önző, bunkó, és csak saját magára gondol, én nem vagyok ilyen, legalábbis remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!