Mi a probléma az életemmel? Mindent félbe hagyok (lent)
Ez lehet valakinek probléma???? KOmolyan... annyi dolgom van hogy azt se tudom h mit csináljak, valaki meg így fecsérli el az idejét...Fölháborító és igazságtalan!!! Gyorsan találj magadnak valami hobbit, kezdj el futni, vagy rajzolni, vagy bélyeget gyűjteni vagy mittudomén, de kezdjél valamit az életeddel!!! Nekem ennyi időm lenne... te meg így elpazarlod... de ez neked se jó...
Szóval gondolj arra is h másnak még rosszabb, örül h él te meg...na szóval kicsit gondolkozz el!
Nekem is volt/van ilyen problémám. Mielőtt nekikezdesz valaminek, gondolkodj el rajta, hogy tényleg szeretnéd-e ezt csinálni, illetve mi a cél vele, jobb lesz-e az életed.
Nálam nagy eredmény, hogy 3 éve folyamatosan sportolok. Megéri, hogy sportos testalkatú legyek. Eleinte többször el kellett képzelnem, hogy már megvalósult a célom, s ez motivált.
Évekkel ezelőtt összeírtam 100 féle dolgot, amit elkezdtem, aztán hagytam a fenébe. A forgatókönyv nekem is megvolt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!