Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a probléma az életemmel?...

Mi a probléma az életemmel? Mindent félbe hagyok (lent)

Figyelt kérdés
na az a problémám hogy mindig fáradt vagyok lehet valami fizikai változás zajlik bennem, semmi kedvem semmihez minden nap alszok 10 órát, félbehagyok mindent ezt nem hiszem hogy erre fognám nem tudom, például elkezdtem forgatókönyvet írni egy gengszter sztorit félbe hagytam, elkezdtem fotózni már kiállításom is lett volna ha nem mondom le ott hagytam az egészet, majd a zenélést is , meg csak nézek hogy mi van itt valamikor kiülök a városba és 4 óráig csak nézem az embereket hogy mit csinálnak és azon gondolkodok mi az értelme az egésznek olyan lenne mintha üres lennék
2012. febr. 11. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
az igen...képes voltál 4 órán keresztül lesni az embereket? ehhez is tehetség kell..am én is mindent félbe hagyok a táncolást a lovaglást sorolhatnám :) nem tudunk mit tenni
2012. febr. 11. 21:17
 2/5 A kérdező kommentje:
a 4 óra nem egyszeri heti 1-2 alkalom meg van
2012. febr. 11. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű, mikor érzed, hogy most fogod félbehagyni, folytatod. Látod milyen egyszerű? :)
2012. febr. 11. 22:44
 4/5 Katty2424 válasza:
33%

Ez lehet valakinek probléma???? KOmolyan... annyi dolgom van hogy azt se tudom h mit csináljak, valaki meg így fecsérli el az idejét...Fölháborító és igazságtalan!!! Gyorsan találj magadnak valami hobbit, kezdj el futni, vagy rajzolni, vagy bélyeget gyűjteni vagy mittudomén, de kezdjél valamit az életeddel!!! Nekem ennyi időm lenne... te meg így elpazarlod... de ez neked se jó...

Szóval gondolj arra is h másnak még rosszabb, örül h él te meg...na szóval kicsit gondolkozz el!

2012. febr. 12. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt/van ilyen problémám. Mielőtt nekikezdesz valaminek, gondolkodj el rajta, hogy tényleg szeretnéd-e ezt csinálni, illetve mi a cél vele, jobb lesz-e az életed.

Nálam nagy eredmény, hogy 3 éve folyamatosan sportolok. Megéri, hogy sportos testalkatú legyek. Eleinte többször el kellett képzelnem, hogy már megvalósult a célom, s ez motivált.

Évekkel ezelőtt összeírtam 100 féle dolgot, amit elkezdtem, aztán hagytam a fenébe. A forgatókönyv nekem is megvolt. :)

2012. febr. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!