Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha kicsit más vagyok?

Baj, ha kicsit más vagyok?

Figyelt kérdés

Kicsit különbözök a többi korombeli csajtól, más az érdeklődési köröm, mást tartok fontosnak.

Járok bulizni, érdekel a divat, meg minden, ami csajos, de valahogy nem itt ér véget a lista.

Szeretek olvasni, főleg misztikus és horror sztorikat (Edgar Allan Poe verseit szintén), hobbi szinten írok is.

Kiskorom óta érdekel a mitológia (germán/skandináv, kelta), mondhatnám "a mitológiai lexikonon tanultam olvasni".

Érdekel a filozófia, a vallások, kicsit a pszichológia is, bár ezekkel a témákkal nem komolyan foglakozom, csak olvasok.

Szeretem a zenét, főleg rockot és metalt, de szívesen hallgatok kelta népzenét is. :)

Rajzolok, leginkább gothic és fantasy témájú képeket.

Érdekel az ezotéria, leginkább az álomfejtés és a gyógyászat.

Évekig jártam szavalni is.

Szeretek sétálni (főleg nyáron éjjel és/vagy vízközelben), kosárlabdázni, meg idegen nyelveket tanulni.

Van aki szerint sokoldalú vagyok, mások szerint meg bonyolult és egy kicsit lökött.

(Amugy nem vagyok ilyen komoly, pont hogy sokat szoktam hülyéskedni, ha olyan a társaság)

Baj, ha ilyen vagyok?

Így kicsit nehéz barátokat esetleg partnert találni (pedig könnyen barátkozom).

Bocsi a sok szövegért, így sikerült. Jah, és 18/L :P

2012. febr. 10. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, én is ilyen voltam/vagyok, azt hittem sose lesz egy normális pasim, vagy barátaim. Most már 23 vagyok, együtt élek a párommal és vannak barátaim :)
2012. febr. 10. 15:53
 2/6 bánomisén ***** válasza:
Nem baj, ha ilyen vagy, idővel megtalálod a saját társaságodat, ne aggódj. Nem te vagy az egyetlen "lökött" a világon :-)
2012. febr. 10. 16:00
 3/6 tetris ***** válasza:
Nincs két egyforma ember. Mindenkinek más az érdeklődése, a kedvtelése. Nem baj, hogy ilyen vagy. Tökéletesen normálisnak tartalak.
2012. febr. 10. 16:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2012. febr. 10. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretem az ilyen embereket. Tetszik, ha valakinek különleges hobbija és érdekes van. Az ilyen emberek nekem mindig mutatnak nekem valamit újat a világból.
2012. febr. 10. 20:45
 6/6 anonim válasza:
igen
2012. febr. 10. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!